به گزارش مشرق،- هرچند در سالهای اخیر و در فصل گرم سال زاینده رود که یکی از پایه های زندگی بخشی شهر اصفهان است به خشکی گراییده اما چاه جشنواره کودک همچنان برای دست اندرکاران آن، آب و نان و شاید هم کباب(؟!) را یکجا دارد!!!
علیرضا رضاداد دبیر جشنواره کودک در خلال گفتگویی تفصیلی با «ایسنا» از بودجه ۶میلیاردی جشنواره کودک در سال گذشته خبر داده و تأکید کرده که امسال هم چنین رقمی صرف جشنواره خواهد شد!! رضاداد گفت: سال گذشته بودجه جشنواره کودک ۶ میلیارد تومان بود… برای امسال با آنکه حداقل ۳۰ درصد هزینه ها افزایش پیدا کرده اما بودجه تخصیصی به جشنواره ثابت مانده و ما بدون آنکه از فعالیتها کم کنیم تلاش می کنیم با همان بودجه کارها را پیش ببریم!!
در درشتی بودجه ۶میلیاردی جشنواره کودک همین بس که بودجه مهمترین جشنواره وطنی که ملی فجر باشد در آخرین دوره برگزاری حدود ۵میلیارد بوده است؛ آن هم در شرایطی که بخشی از آن بودجه از طریق بلیت فروشی به مخاطبان پوشش داده شد اما جشنواره کودک که در این سالها نه به رونق اکران کودک کمک کرده و نه حتی ارتقای سینمای کودک را موجب شده ۶میلیارد بودجه دارد.
اینکه این ۶میلیارد بودجه دقیقا صرف چه میشود و چه بخشی از آن دستمزد دست اندرکاران برگزاری و تیم اجرایی جشنواره میشود مشخص نیست. آنچه هویداست اینکه حتی برگزیدگان سالهای اخیر این جشنواره هم نتوانستهاند سهمی قابل توجه از اکران سینماهای ایران داشته باشند مگر آن که حمایتهای ارگانی سفت و سخت پشتشان باشد.
درنظر بگیرید که یکی از آثار تحسین شده سالیان اخیر همین جشنواره با نام «پینوکیو، عاموسردار و رییسعلی» در اکران۹۶ فروشش به ۵۰میلیون هم نرسید و از آن سو بسیاری از آثاری که با حمایت فارابی و به منظور نمایش در این جشنواره تولید شدند اصلا رنگ اکران ندیدند!
در این اوضاع و احوال هزینه کردن ۶میلیارد برای این جشنواره برای رسیدن به کدام دستاورد صورت می گیرد؟؟
اگر با همین میلیاردها یک پردیس ویژه سینمای کودک تأسیس میشد تا سازندگان آثار کودک پتانسیلی حداقلی برای اکران داشته باشند اثرگذارتر و ماناتر نبود؟
منبع: سینما روزان