کد خبر 88764
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۴

دست کم دو سوم اعضای فراکسیون اقلیت در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نامزد شده اند.

به گزارش مشرق ، روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:

توضیح آقای «ر-الف» درباره خبر ویژه کیهان 8/10/90

به دنبال درج خبری در ستون اخبار ویژه کیهان پنج شنبه 8/10/90 که در یک سطر آن آمده بود «پیش از این «ر-الف» دیگر عضو ستاد همسو با فتنه گران اعلام کرده بود که دیگر نامزد انتخابات نمی شود» آقای «ر-الف» در تماس با کیهان گفت؛ من در انتخابات ریاست جمهوری 88 از حامیان مهندس موسوی بوده و در ستادی با عنوان «ستاد اصولگرایان حامی میرحسین موسوی» فعالیت داشته ام ولی بعد از انتخابات و مشاهده فتنه انگیزی موسوی به حمایت خویش از وی پایان داده و فتنه 88 را محکوم کرده ام.

چراغ ها خاموش بی صدا حرکت!

چند فعال ورزشی از سوی حلقه انحرافی دعوت به نامزدی انتخابات شده اند.

به گزارش «ندای انقلاب» ستاد وابسته به حلقه یاد شده به سراغ چند ورزشکار و فعال ورزشی رفته و از آنها خواسته که در فهرست این طیف نامزد شوند. گفته می شود مذاکراتی نیز با دو تن از کشتی گیران سابق صورت گرفته تا در تهران و مشهد وارد گود رقابت های انتخاباتی شوند.
«ع- الف» یکی از فعالان حلقه مورد اشاره که نامزد انتخابات نیز شده، اردیبهشت ماه گذشته به روزنامه شرق گفته بود طیف متبوع وی برای دوسوم کرسی های مجلس طراحی کرده اند. وی البته به هنگام ثبت نام گفت به صورت منفرد و مستقل نامزد انتخابات شده است!

حلقه انحرافی نیز مانند اصلاح طلبان حرکت با چراغ خاموش را شیوه فعالیت خود قرار داده اند.

رسوایی تمام نشدنی دولت انگلیس

اسناد طبقه بندی شده و محرمانه دولت انگلیس نشان می دهد، این کشور در جنگ ایران و عراق، رژیم صدام را مسلح کرده است.
 
به گزارش روزنامه های چاپ لندن، محتوای این اسناد که از بایگانی محرمانه اداره آرشیو ملی انگلیس خارج شده نشان می دهد دولت مارگارت تاچر در سال 1981 و در زمان جنگ عراق با ایران، به طور سری رژیم صدام را به سلاح مجهز کرده است. در شرایطی که انگلیس در جنگ ایران و عراق اعلام بی طرفی کرده بود اما اسناد منتشر شده نشان می دهد دولت تاچر از فروش جنگنده های (هوک) و ایجاد پایگاه های نظامی دریایی و هوایی برای رژیم صدام کاملا آگاه بوده است.
 
انگلیس در شرایطی به رژیم صدام کمک نظامی می کرد که توافقنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد را امضا کرده بود که اعضای این سازمان را از هرگونه فعالیتی که شعله جنگ را افزایش دهد، برحذر می داشت.
اسناد خارج شده از طبقه بندی محرمانه ثابت می کند دولت تاچر فهرستی شامل 78 نوع تجهیزات نظامی از جمله خودروهای لندرور، رادار، لوازم یدکی تانک و... را در اختیار رژیم صدام قرار داده بود.
 
بر اساس سندی که در واقع نامه سری وزیر وقت مشاور در امور خارجه (توماس ترنشاد) است انگلیس در یک مورد توافقنامه ای تسلیحاتی به ارزش بیش از 150 میلیون پوند با رژیم صدام امضا کرده است. 
 
یواش یواش!چه خبرته داداش؟!

ثبت نام طیف وسیعی از مدعیان اصلاح طلبی در انتخابات مجلس، بحث های زیادی را در فضای مجازی برانگیخته است.

اعضای اپوزیسیون فعال در فضای مجازی می پرسند نامزدی اصلاح طلبان حتی در قواره خواهرزاده خاتمی آن هم با وجود ادعای عدم شرکت در انتخابات به چه معناست و اصلاح طلبان این تناقض را چگونه توجیه می کنند.
نیک آهنگ کوثر که در خارج از کشور اقامت دارد، اصلاح طلبان را عروس های تعریفی، خوانده و نوشت در شیراز ما به کسانی که یک جور می گویند و جور دیگر رفتار می کنند، «عروس تعریفو» یا عروس تعریفی می گویند]...[ وقتی امروز خواندم خواهرزاده خاتمی که رئیس فراکسیون اصلاح طلب است نامزد شده، اندکی گیج شدم. دوستی از دوستان نزدیک به اصلاح طلبان به من گفت که درست است که محمدرضا تابش رفته ثبت نام کرده، اما در لیست اصلاح طلبان نخواهد بود.
 
پرسیدم مگر خاتمی نگفته بود که اصلاح طلبان نامزد نمی دهند و در انتخابات مشارکت نمی کنند؟ گفت که این کار تابش، «فردی» بوده و به هیچ وجه وابسته به گروه بزرگ «اصلاح طلبان» نیست. من البته نمی فهمم منظور از گروه بزرگ «اصلاح طلبان» در موقعیت فعلی چیست، اما این را می فهمم که وقتی نزدیک ترین فرد به خاتمی در مجلس، که دبیرکل فراکسیون اقلیت مجلس هم هست، می آید و ثبت نام می کند، با عنایت به اینکه تا آنجا که می دانم، هویت سیاسی اش را مدیون دایی جان است، و احتمالا با دایی صلاح و مشورت کرده، آیا نامزد شدن چنین فردی، مشارکت اصلاح طلبان در انتخابات دیده نمی شود؟ طبیعتا «اسپین دکترها» (ماله کش ها) به میدان می آیند و هزار و یک توجیه می کنند، اما من فکر می کنم تا می توان سوال های زیادی پرسید!

وی ادامه می دهد: اگر دقت کرده باشید، اصلاح طلبان از به کار بردن کلمه «تحریم» امتناع کرده اند. حتی گفته اند که با انتخابات قهر هم نمی کنند. اما عدم مشارکت، عدم فهرست دادن و پایبندی به شرط هایی که خاتمی سال گذشته مطرح کرده بود، برای من مخاطب با کاندیداتوری در انتخابات آتی اندکی ناسازگار است. اینکه دبیر کل فراکسیون اصلاح طلبان در مجلس برای دور بعدی هم ثبت نام می کند ممکن است با توجیه های گروهی از هواداران خاتمی هم خوان باشد، اما برای من از تفلون مرغوب هم نچسب تر است! فکر می کنم کار مناسبی که باید صورت بگیرد، مجبور کردن خاتمی با پاسخ گویی واضح است. بازی کردن با کلمات مال دوره فعلی نیست. امروز حس کردم اصلاح طلبان بهترین نمونه های «عروس»های تعریفی هستند.

در همین حال سایت «خودنویس» با فهرست کردن اسامی اصلاح طلبان که برای نامزدی نام نویسی کرده اند، کاریکاتوری را منتشر کرد که رئیس فراکسیون اقلیت می گوید حلال زاده به دایی اش می رود! خودنویس سپس نوشت: ما که آخر هم متوجه نشدیم، حلال زاده به دایی اش می رود یا نمی رود؟ اما فهمیدیم که وقتی مزه نمایندگی مجلس زیر زبان کسی رفت دیگر به این سادگی ها و حتی با بیل مکانیکی هم نمی توان طرف را از قدرت ولو به اندازه یک تک پا دور کرد و انتخابات که فرا برسد آدم دیگر دایی و عمه سرش نمی شود.

حالا حکایت خواهرزاده خاتمی است...گفتند مشارکت نمی کنند و شرکت نمی کنند اما طرف رفت ثبت نام کرد واسه انتخابات بعد. خاتمی بعد از این همه سال اعلام کرده بود که در انتخابات شرکت نخواهد کرد حالا این محمدرضا خان تابش بچه خواهر خاتمی پاک آبرو و حیثیت سید را برده و بدون توجه به پیش شرط های دایی محمد، در انتخابات مجلس نهم ثبت نام کرد. خانم جلودارزاده و آقای اکبر اعلمی و دیگران هم همین طور. اما نکته جالبی که در این روزها به آن زیاد برمی خوریم جزع و فزع دوستان جدیدالتحریمی در قبال ثبت نام رفقای سابق خود در انتخابات هستند و به مجردی که نام اصلاح طلبانی که برای ثبت نام به وزارت کشور رفته بودند منتشر می شد، انبوه فحش و فضیحتی بود که از جانب خیل عظیم جدیدالتحریمی ها نثار این بندگان خدا می شد. یکی هم نیست به این دوستان بگوید هی داداش یواش یواش... با رفقای سابق خودت این طور نباش!

ژنرال گنتس: بهار عربی زلزله شدید علیه اسرائیل است

رئیس ستاد ارتش اسرائیل گفت: رخدادهای فعلی جهان عرب، بهار عربی نیست بلکه تلاطمی شدید علیه اسرائیل است.

ژنرال بنی گنتس با ابراز نگرانی نسبت به تحولات مصر گفته است: کشورهای دموکراتی ]!؟[ که با هم همسایه بوده اند، هرگز با هم نجنگیده اند اما با وضع کنونی که پیش آمده، بعید است به واسطه حضور اسلامگرایان، دموکراسی روی کار بیاید و همین امر نگران کننده است.

به گزارش رادیو اسرائیل گنتس گفت آنچه را که در کشورهای عربی رخ داده و می دهد نباید بهار عربی نامید بلکه این یک تلاطم و زلزله شدید در منطقه است که اسرائیل را به روزهای پیش از جنگ شش روزه 1967 باز می گرداند.
وی همچنین نسبت به برنامه هسته ای ایران ابراز نگرانی کرد و قدرت ایران را خطری برای موجودیت اسرائیل توصیف کرد.

در همین حال مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی گفته اند که پیش بینی این رژیم درباره سقوط قریب الوقوع حکومت بشاراسد، خطا بوده و برخلاف پیش بینی های اولیه، تحریک آشوب در این کشور منجر به تقویت نظام سوریه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری قدس به نقل از المنار، ژنرال گیورا آیلند گفته است پذیرش پیشنهاد اتحادیه عرب برای حل و فصل مشکلات با نظام سوریه، منجر به طولانی شدن عمر حکومت بشاراسد خواهد شد.
آیلند در مصاحبه با یکی از شبکه های تلویزیونی رژیم صهیونیستی با این پرسش مجری مواجه شد که پیش از این ادعا می شد عمر نظام سوریه به شماره افتاده و تا یکی دو هفته سقوط خواهد کرد اما اکنون می بینیم که در عمل اینگونه نیست و حکومت سوریه پایدار است؟ گیورا آیلند در پاسخ گفت: بشار اسد برخلاف همه انتظارات و پیش بینی ها از جمله پیش بینی مسئولان اسرائیل موفق به مقاومت شد.

زمینه چینی موساد برای کنار آمدن با ایران هسته ای

تازه ترین اظهارات رئیس سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی نشان می دهد این رژیم پس از جنجال های فراوان و بی فایده، خود را ناچار از کنار آمدن با توانایی هسته ای جمهوری اسلامی ایران می بیند.

تامیر پاردو روز پنجشنبه خطاب به یکصد سفیر این رژیم در کشورهای مختلف که در بیت المقدس گردهم آمده بودند، گفت: اگر ایرانی ها به بمب اتمی هم دست پیدا کنند، این الزاماً به مفهوم نابودی ما نخواهد بود.

مقامات صهیونیستی تا پیش از این ادعا می کردند هسته ای شدن ایران خط قرمزی برای آنهاست و موجودیت این رژیم را تهدید می کند، بنابراین آنها ولو با حمله نظامی اجازه نخواهند داد برنامه هسته ای ایران به فعالیت خود ادامه دهد. عقب نشینی از این موضع گیری سنتی به مفهوم آن است که صهیونیست ها از مهار برنامه هسته ای ایران مأیوس شده اند.

اظهارات تامیر پاردو توسط سه تن از سفیران حاضر در سخنرانی وی و از سوی روزنامه هاآرتص منتشر شده است. رئیس موساد در این نشست گفته است: ما از همه راه ها و وسایل برای خنثی کردن برنامه هسته ای ایران استفاده می کنیم اما اگر به بمب اتمی هم دست پیدا کند، این الزاماً به معنای نابودی اسرائیل نخواهد بود.

به گزارش هاآرتص رئیس موساد گفت: مفهوم خطر برای موجودیت اسرائیل چیست؟ آیا ایران تهدیدی برای اسرائیل است؟ آری. ولی هنگامی که می گویند بمب هسته ای در دست ایران خطری حیاتی است، آیا معنایش این است که اسرائیل باید بار خود را ببندد و خود را تعطیل شده احساس کند؟ من می گویم که چنین نیست. بیش از حد از این عبارت «خطر حیاتی» استفاده می کنند.

پیش از پاردو، مئیر داگان رئیس قبلی موساد تصریح کرده بود سخن گفتن از حمله نظامی به ایران احمقانه است و موجب ایجاد جهنم برای اسرائیل می شود.

در همین حال موشه کانتور رئیس کنگره یهودیان اروپا به شدت از شرکت های اروپایی به خاطر گسترش روابط اقتصادی و عقد قراردادهای تجاری گسترده با ایران انتقاد کرد.

به گزارش رادیو اسرائیل، کانتور گفته است: صدها شرکت اروپایی برای همکاری با ایران اتمی، تشنه هستند. آنها با حکومت ایران داد و ستد می کنند.

ماریو مونتی نخست وزیر جدید دولت ورشکسته ایتالیا نیز با وجود موافقت با تحریم نفت ایران، بر لزوم استثنا کردن شرکت نفتی آنی از این تحریم به خاطر قرارداد 2میلیارد دلاری تصریح کرده و ضمناً گفته است: دیپلماسی دومسیره آمریکا برای مهار ایران شکست خورده است. ایران به این سیاست بی اعتناست و همچنان برنامه هسته ای خود را پیش می برد.

البته زنده باد تحریم ولی ما میریم!

دست کم دو سوم اعضای فراکسیون اقلیت در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نامزد شده اند.

به گزارش خبر آن لاین، از میان اعضای شورای مرکزی این فراکسیون، محمدرضا تابش، مصطفی کواکبیان، محمدرضا خباز، قدرت الله علیخانی، داریوش قنبری و محمدعلی مقیمی اقدام به ثبت نام کرده اند. همچنین پیمان فروزش، علیرضا محجوب، امیر طاهرخانی، اقبال محمدی، علی اصغر یوسف نژاد، انوشیروان محسنی بندپی، مصطفی ذوالقدر، مجید نصیرپور، سیدحسین هاشمی، مسعود پزشکیان، غلامحسین مسعودی ریحان، غلامعلی میگلی نژاد، محمد مهدی پورفاطمی، محمد علی دلاور و عبدالله کعبی، از دیگر اعضای فراکسیون اصلاح طلب مجلس هستند که نامزد انتخابات شده اند.

منصور حسینی دبیر اجرایی این فراکسیون با اعلام اسامی فوق گفت دو سوم اعضای هسته اصلی این فراکسیون نامزد انتخابات آتی هستند.
خاطرنشان می شود اصلاح طلبان دیگری نیز که دارای سوابق نمایندگی هستند، اقدام به نام نویسی کرده اند از جمله؛ ابوالفضل شکوری، سهیلا جلودارزاده، محمدباقر ذاکری، اکبر اعلمی و عسکر اسلام دوست.

طیف سوم نامزدهای اصلاح طلبان افراد خاکستری هستند که به اعتبار سوابق کمتر لو رفته امیدوارند، راحت تر از فیلتر نظارت شورای نگهبان عبور کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس