کد خبر 997779
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۳:۰۰
امگا ۳ نمایه

یک مطالعه جدید نشان داد که امگا ۳ موجود در ماهی قزل آلا و ماهی تن، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می‌دهد.

به گزارش مشرق، نتایج یک بررسی جدید به خوبی نشان می‌دهد مصرف مکمل‌های روزانه روغن ماهی خطر حمله قلبی مهلک قلبی را کاهش می‌دهد.

اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در روغن ماهی ممکن است التهاب را کاهش دهد؛ التهاب به رگ‌های خونی صدمه وارد می کند و خطرات بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید:

۱۸ توصیه برای کاهش چربی شکم

آخرین مطالعه دانشگاه هاروارد داده‌های مربوط به بیش از ۱۲۰هزار بزرگسال را مورد بررسی قرار داد و در نهایت مشخص شد افرادی که این مکمل ها را مصرف می‌کنند، دست کم ۸ درصد کمتر از مابقی افراد در معرض سکته قلبی هستند.

شواهد خوبی هم برای تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ برروی آرتریت روماتوئید وجود دارد؛ به نظر می‌رسد مکمل‌های روغن سرشار از اسید چرب در جلوگیری از حمله قلبی و مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر بسیار مؤثر عمل می‌کنند.

جان مانسون، نویسنده ارشد مطالعه و رئیس بخش پزشکی پیشگیری در دانشگاه هاروارد گفت: «توصیه‌های بهداشت عمومی باید بر افزایش مصرف ماهی، داشتن یک رژیم غذایی سالم، فعال بودن جسمی و داشتن سایر شیوه های زندگی سالم متمرکز شود».

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مرتضی IR ۰۴:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
    2 0
    ما هم میدونیم ماهی هزار تا خاصیت داره مشرق جان ولی متاسفانه با این گرونی ها و تورم و قیمت ها پول خریدشو نداریم قدیما ماهی حداقل سه بار در ماه مصرف ماهی داشتیم ولی الان در طول سال هم سه بار مصرف نداریم،لطفا رسیدگی کنین ببینید مشکل از کجاست تا بلکم شاید ما دوباره مثل ایام قدیم خوردن ماهی رو تَکرار کنیم،باتشکر
  • IR ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
    1 0
    میدونی ماهی ومیگوی قابل خوردن از۵۰تا۴۰۰هزارتومان است (هریک کیلو گرممممم)پس لطفا بروید اول مشکل را حل کنید بعد اورد بدید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس