آیا تاکنون یکبار هم دیده اید که رسانه ها و فعالین اصلاح طلب برای تأمین جهیزیه دختران جوان فراخوان داده و یا پویشی به راه بیندازند؟!

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌ استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با  «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

********

** عماد باقی: درس حادثه حرم امام رضا این است که ایران در نگاه منطقه ای و جهانی خود بازنگری کند

«عمادالدین باقی» فعال اصلاح طلب که سابقه حمایت از گروهک های تکفیری تروریستی ضدایرانی را در کارنامه خود دارد،  در یادداشتی در یادداشتی در روزنامه سازندگی نوشت:«حمله تروریستی روز سه شنبه 16 فروردین 1401 با چاقو به سه تن از طلاب در حرم امام رضا(ع) که منجر به جان باختن دو تن از آنها گردید، واکنش های زیادی را برانگیخت.»

این فعال اصلاح طلب در بخش دیگری از این یادداشت نوشت:«مسئله حمله تروریستی به طلاب در حرم امام رضا و وقایع مشابهی که در طول سال های اخیر رخ داده است فقط در صورتی که بتواند حاکمیت ایران را به بازنگری بنیادی در نگاه منطقه ای و جهانی و راهبردهای کلان قانع کند، می توان گفت که خون این قربانیان حرم هدر نشده است. اما اگر بنا باشد که استراتژی شان همچنان اصرار بر همان روش های گذشته باشد بدون شک باید منتظر فتنه های بزرگی بود که در آینده نزدیک گریبان ایران و منطقه را خواهد گرفت.»

فعالیت های جریان های تکفیری و سلفی همواره ریشه در اقدامات خباثت آمیز دشمنان داشته است. برای نمونه «عبدالمالک ریگی» از سران گروهک های تکفیری تروریستی در داخل کشور که در سالهای گذشته اعدام شد، صراحتا اذعان کرده بود که از سوی آمریکا مورد حمایت قرار گرفته و به صورت ویژه پشتیبانی شده بود.

گروهک تکفیری تروریستی داعش نیز به صورت آشکار مورد حمایت ویژه آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان قرار داشت.

از سوی دیگر نقش برخی حکام مرتجع در منطقه نیز در حمایت و پشتیبانی از گروهک های تکفیری تروریستی کاملا آشکار و عیان است و پیش از این مستندات بسیاری درباره آن منتشر شده است.

در اینسو، جمهوری اسلامی ایران همواره در نقطه مقابل تروریسم قرار داشته و به عبارتی در خط مقدم مبارزه با تروریسم ایستاده است. سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نمونه بارز مبارزه بی وقفه ایران با تروریسم است. در نهایت این سردار بزرگ و دلاور توسط دولت تروریست و وحشی آمریکا ترور شد و به شهادت رسید.

نکته قابل تأمل اینجاست که افرادی همچون عبدالمالک ریگی با افراطیون اصلاح طلب در یک جبهه قرار داشته است. در فتنه 88 ریگی صراحتا از سران فتنه و لیدرهای آشوب حمایت کرد.

اگر «نسخه سازش» جریان تندرو اصلاح طلب در سالهای گذشته در ایران پیاده می شد و برجام موشکی و منطقه ای کلید میخورد، اکنون مدت ها از جولان تروریست های وحشی تکفیری در کوچه و خیابان های تهران و همدان و کرمانشاه و دیگر نقاط کشور سپری شده بود و مردم ایران هیچگاه روی آرامش را نمی دیدند.

** گروگانگیری معیشت مردم توسط بانیان خسارت محض برجام

روزنامه ابتکار در مطلبی نوشت:«اگر ما چالش‌مان با دنیا را حل کنیم با یک مسیر تازه روبه‌رو خواهیم بود اما اگر چالش‌هایی که بر اثر تحمیل تحریم‌ها از سال ۹۷ به اقتصاد ما تحمیل شده است ادامه پیدا کند گرانی به خصوص در حوزه کالاهای اساسی ادامه خواهد داشت.»

در ادامه این مطلب آمده است:«ما امیدواریم که برجام هرچه زودتر احیا بشود و بخش بازرگانی کشور (بحث صادرات و واردات) به روال عادی بازگردد.»

جریان اصلاح طلب که بانی اصلی مشکلات فعلی کشور است، همچنان معیشت مردم را گروگان گرفته است. این طیف مدعی است که بهبود معیشت و گشایش در امور اقتصادی در گرو احیای برجام است.

در روزهای گذشته «جواد اوجی» وزیر نفت گفته بود:«در دولت سیزدهم بیش از ۵۵ قرارداد و تفاهم‌نامه امضا کردیم، ۱۶.۵ میلیارد دلار با شرکت‌های داخلی و خارجی امضا شده که هم در بحث توسعه میدان‌ها نفتی و گازی مشترک، هم بحث جمع‌آوری گازهای مشعل بوده است.»

وی افزود:«هشت سال کشور را معطل امثال شرکت فرانسوی توتال کردند، اما اکنون می‌بینند شرکت‌های بزرگ دیگری آمده‌اند و در مجموع چند برابر وعده بی‌عمل توتال، حاضر به سرمایه‌گذاری شده‌اند و قرارداد هم امضا کرده‌اند.»

همچنین در هفته های گذشته وزیر نفت از افزایش دو و نیم برابری درآمد صادرات نفت با وجود تحریم خبر داده و گفته بود:«افزایش صادرات نفت در این مدت به‌خاطر تخفیف در تحریم‌ها نبود. به لطف خدا و با اتکا به تمامی ظرفیت‌های موجود در وزارت نفت، ظرفیت‌ها، روش‌های مختلف قراردادی و شناسایی‌کردن خریداران مختلف، از همان ماه اول شروع به کار دولت، یعنی از همان شهریوماه، به مرور، هم صادرات نفت‌خام و هم صادرات میعانات گازی‌ را افزایش دادیم. این درحالی بود که هیچ‌گونه تحریمی کم نشد و هیچ تخفیفی هم در تحریم‌ها داده نشد. همان تحریم‌های سفت و سخت پابرجا است و حتی بدتر هم شده است.»

«بهرام عین اللهی» وزیر بهداشت نیز در اظهارنظری دیگر گفته بود:«از اول دولت سعی ما بر این بود که کمتر حرف بزنیم و بیشتر عمل کنیم. در روزهای نخست دولت، روزانه بیش از ۵۰ هزار بیمار کووید۱۹ شناسایی می شدند و بیش از ۷۰۰ نفر فوت می کردند که فاجعه انسانی بود اما دولت با قدرت وارد کنترل کرونا شد و واکسیناسیون را به بحث های سیاسی و FATF گره نزد و با قدرت، واردات و تزریق واکسن را پیگیری کردیم و امروز ۶ مجموعه واکسن سازی علیه کرونا در کشور فعال است و صادرات واکسن کرونا را نیز از یکی دو هفته پیش آغاز کرده ایم و واکسن ایرانی، فعلا به ۱۰ کشور صادر خواهد شد.»

همچنین «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه گفته است:«تاکید آقای رئیسی در جلسات به همه اعضای کابینه همواره این است که نگاه‌ها نباید معطوف به وین باشد، بلکه همه دستگاه‌ها موظف هستند برای بی اثر کردن تحریم‌ها و پیشرفت و توسعه پایدار اقتصاد و تجارت در کشور عمل کنند. اما اگر در این مسیر با توجه به کارشکنی‌هایی که طرف آمریکایی دارد با توجه به مشکلاتی که دشمنان برای ایران ایجاد می‌کنند و سنگ اندازی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر ان‌شاءالله مذاکرات در هر مرحله‌ای به نتیجه رسید، حتما به عنوان یک اقدام مثبت و یک دستاورد خوب می‌تواند شتاب بیشتری به کاری که تک تک شما عزیزان در سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها به خوبی آن را دنبال می‌کنید، بدهد.»

** ابتکار: نباید به عقب برگردیم

«معصومه ابتکار» معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در دولت روحانی که سالهاست فرزندش در آمریکا اقامت دارد در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «نباید به عقب برگردیم» نوشت:«موضوع حضور خانم‌ها در استادیوم‌های ورزشی...امروز این موضوع مطالبه بخشی از جامعه زنان ما است. وقتی در دولت دوازدهم کارم را در معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده آغاز کردم، این مساله روی میز بود. به یاد پلاکاردی در دست دختر خانمی در استادیوم محل گردهمایی انتخاباتی آقای روحانی افتادم که روی آن نوشته بود:"آیا بعد از انتخابات هم می‌توانیم به استادیوم بیاییم؟".»

وی در ادامه نوشت:«برداشت می‌شود محدودیت برای زنان بسیار شدید است و امکان رشد و فعالیت وجود ندارد. بعد هم می‌گویند چرا جوان‌ها این‌قدر به مهاجرت رغبت نشان می‌دهند، بنابراین در پیگیری این پرونده در دولت دوازدهم رایزنی‌های متعددی را با بخش‌های مختلف مذهبی، تخصصی، در داخل دولت، نیروی انتظامی و فدراسیون‌های ورزشی آغاز کردیم

معاون رئیس جمهور در دولت قبل در ادامه تاکید کرد:«در هر صورت انتظار می‌رود که دولت سیزدهم عقب‌نشینی نکند. متاسفانه واقعه مشهد و برخورد با زنان علاقه‌مند به مشاهده فوتبال ایران و لبنان بسیار ناگوار بود و به هیچ عنوان قابل توجیه نیست... این درست نیست مساله‌ای که در دولت آقای روحانی حل شد، دوباره برای جوانان ما و برای کشور هزینه‌ساز شود. ما هرگز نباید به عقب برگردیم.»

جریان اصلاح طلب با توهین به بانوان و دختران کشورمان، مطالبات آنان را به حضور در ورزشگاه برای تماشای ورزش مردان تقلیل داده است.

این در حالی است که زنان کشورمان مطالبات زیادی در حوزه های مختلف دارند. از تأمین جهیزیه برای دختران جوان تا حمایت از زنان سرپرست خانوار. آیا شما دیده اید که اصلاح طلبان و رسانه های منتسب به این طیف برای این قبیل موارد پیگیر باشند و آن را مطالبه کنند؟

آیا تاکنون یکبار هم دیده اید که رسانه ها و فعالین اصلاح طلب برای تأمین جهیزیه دختران جوان فراخوان داده و یا پویشی به راه بیندازند؟!

برچسب‌ها