برنامه‌ریزی برای مایحتاج شب عید/ توزیع هوشمند کالاهای اساسی از ۵ به ۹ قلم

جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و بر برنامه ریزی مناسب برای گسترش اقلام خرید اینترنتی با قیمت مصوب و همچنین تنظیم بازار مایحتاج شب عید و ماه رمضان تاکید شد.

به گزارش مشرق، جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست محمد مخبر معاون اول رییس جمهور برگزار و بر برنامه ریزی مناسب برای گسترش اقلام خرید اینترنتی با قیمت مصوب و همچنین تنظیم بازار مایحتاج شب عید و ماه رمضان تاکید شد.

معاون اول رییس جمهور امروز(چهارشنبه) در ابتدای این جلسه از هماهنگی مطلوب بین دستگاههای متولی برای حل چالش های موجود خصوصا در ماههای اولیه شروع به کار دولت، بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار قدردانی و تاکید کرد این موضوع یک اتفاق جمعی است که با مشارکت گروهی افتاده و استمرار آن نیز به همین تعاون و همدلی وابسته است.

مخبر توسعه اقتصاد دیجیتال و بهره برداری از برنامه های نرم افزاری را یکی از راه های نجات بیماری اقتصاد در حوزه توزیع کالاها و خدمات و حذف واسطه های غیر ضرور دانست و تاکید کرد در این زمینه لازم است واحدهای سنتی نیز جایگاه خود را در این نظام توزیعی هوشمند بازآفرینی کنند.

در این جلسه گزارشی از توزیع اینترنتی و هوشمند کالاهای اساسی با قیمت مصوب درب خانه، ارائه و با توجه به پیامدهای مطلوب آن بر تنظیم عرضه، قیمت و سهولت دسترسی مقرر شد تا با رفع برخی نقایص پیشنهاداتی برای افزایش سطح توزیع و گسترش اقلام و محدوده جغرافیایی آماده و اجرایی شود. بر این اساس پس از توزیع موفق ۵ قلم کالای اساسی شامل مرغ، تخم مرغ، برنج، شکر و روغن در یک ماه گذشته، توزیع چهار قلم کالای لبنی شامل شیر، پنیر، ماست و کره نیز در دستور کار فروش اینترنتی و توزیع هوشمند با قیمت مصوب قرار می گیرد.

در جلسه ستاد تنظیم بازار گزارشی نیز از نحوه عملکرد تیم های دستگاههای نظارتی و همچنین نحوه ساماندهی ظرفیت های مردمی توسط بسیج در حوزه پایش گرانفروشی و احتکار ارائه و مقرر شد این اقدام در تمامی زنجیره تولید تا عرضه از کارخانه تا خرده فروشی بیش از پیش مورد توجه و رصد جدی قرار گیرد. در این زمینه پیشنهاداتی نیز مبنی بر افزایش سرعت در برخورد با متخلفان و ارتقا قدرت بازدارندگی و اثرگذاری اقدامات مذکور مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه که وزرای کشور، صمت، جهادکشاورزی، دادگستری و سخنگوی دولت نیز حضور داشتند، مقرر شد اقدامات لازم برای تامین مرکبات و خرما و سایر ملزومات برای شب عید و ماه مبارک رمضان به مقدار نیاز کشور انجام شده و از هم اکنون برنامه ریزی مناسب برای تنظیم بازار و قیمت ها در آن برهه زمانی توسط وزارت جهاد کشاورزی طوری انجام شود که مایحتاج مورد نیاز مردم دچار مشکل نشود.

گفتنی است عملکرد قرارگاههای استانی در حوزه تنظیم بازار نیز مورد واکاوی قرار گرفت و گزارشی از وضعیت و پراکندگی فعلی آنها در کشور ارائه و در این زمینه مقرر شد این اقدامات با نظارت وزارت کشور و همکاری سایر دستگاهها درتمام کشور با جدیت ادامه یابد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۷
    2 0
    داد و هوار دولت ومجلس برای عدم دخالت دولت در اقتصاد بالا است. اما هر روز اقتصاد دولتی تر می شود و انحصار بیشتر
  • IR ۱۹:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۷
    1 0
    همین یعنی اوضاع خرابتر شده
  • GB ۲۱:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۷
    1 0
    چه خبر خوبی برای مشتریان. و چه خبر بدی برای دلال بدبخت. دلالی که تموم شد. دلار فروشی هم که جمع شد. قاچاق هم که نمیشه برد. این بیچاره ها بعد از سالها باید به فکر شغل و نون حلال باشن.
  • سید حبیب IR ۰۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
    0 0
    سامانه بازرگام اصلا قابل قبول نیست چون منحصرا دست یه عده خاص هست باید مثل دیوار یا شیپور باشه که هرکسی بتونه کالاهای اساسی رو اونجا عرضه کنه منتها برای کالاهای اساسی یک قیمت تعیین بشه که هیچ فروشنده ی اجازه نداشته باشه از اون گرانتر بفروشه ولی ارزان تر فروختن دیگه رقابتی باشه و یک درگاه شکایتهای مردمی هم تنظیم بشه که مردم اگر فروشگاهی تخلفی کرد گران فروشی کرد کم فروشی کرد گزارش کنند و فروشگاه ها هم موقعی که جنس خریدار رو تحویل میدن ازش رضایت نامه بگیرند که یوقت کسی نتونه از سر دشمنی برای فروشگاهی دردسر درست کنه یعنی باید بازار رقابتی بشه منتها با تعیین سقف قیمت کالا مثلا سقف مرغ کیلویی 20 تومان حالا یه فروشگاه دوست داره 15 تومان میفروشه یکی دوست داره 19 تومان بفروشه این دیگه رقابتی هست ولی انحصار نیست که فقط یه عده خاصی بتونن از این موقعیت استفاده کنند بازرگام بدرد نمیخوره چون منحصرا دست یه عده خاص هست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس