وی ضمن اشاره به عملکرد بنیاد درمورد بازیهایی از این دست گفت: نوید خوانساری سازنده این بازی یک ایرانی است که اوایل انقلاب به آمریکا رفته است. وی در یکی دو بازی معروف دنیا هم نقش کلیدی داشته است. بازیهایی که عموما از نظر محتوایی در کشور ما مورد قبول نبوده است و بنیاد ملی بازیهای رایانهای هیچ وقت به آنها مجوز نداده است و درصدر بازیهایی بوده که جمعآوری شدهاند.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای درباره شکست این بازی در دنیا یادآور شد: سازنده این بازی از دو سه سال قبل شروع به ساخت این بازی کرده و برنامه بسیار بزرگتری داشته است. تلاش زیادی هم کرده است تا از بخشهای مختلف خصوصی و دولتی، سایت کیک استارتر و ... اعتبار بگیرد اما وقتی در جذب اعتبار شکست خورده بازی را کوچکتر ساخته است. طبیعتا ناشر بزرگی هم ندارد و استقبالی هم از آن نشده است.
به گفته وی حتی طبق اعلام سایت متاکریتیک که مرجع امتیازات بازیهاست تنها چهار رسانه نه چندان معتبر در دنیا بازی را بررسی کردهاند. چون هم به لحاظ کیفی خوب نبوده و هم مورد استقبال قرار نگرفته است.
کریمی قدوسی ضمن ابراز تاسف از اقدام سودجویانی که با اهداف سوء، اقدام به توزیع بازیهای ضد ایرانی مانند انقلاب 1979 میکنند ادامه داد: از چند روز گذشته با همکاری ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز رایانهای بصورت ویژه برای این بازی در تهران و شهرستانها با همکاری ادارات کل ارشاد، عملیات جمعآوری را شروع کردهایم و تا جایی که ممکن است بازی را جمعآوری خواهیم کرد.
وی همچنین درباره واکنش بنیاد در مورد مقابله با توزیع دیجیتال این بازی افزود: برای سایتهای توزیعکننده بصورت خاص در تعاملی که با کمیته تعیین مصادیق مجرمانه داشتیم قرار شد با همت بسیار بیشتر و بهسرعت لینکهایی که متاسفانه برای دانلود گذاشته شده است را برای فیلتر شدن به کمیته بدهیم.
وی همچنین افزود: این بازی چه از نظر واقعیتهای تاریخی و چه ساخت بازی یک روایت بسیار نازل و سطح پایین است. اگرچه ظاهرا درباره یک مقطع تاریخی است اما واقعیت این است که درباره تاریخ، درس اشتباه میدهد. هر ایرانی که این بازی را ببیند به سرعت متوجه میشود که تصورات و تخیلات غرضورزانه فردی است که مدتها خارج از ایران بوده و خاطرهای دارد و با قصدی خاص به روایت آنها پرداخته است.
مدیرعامل بنیاد ضمن هشدار دادن به خانوادهها درباره تاثیرات منفی که این بازی میتواند داشته باشد گفت: بازیهای تحریف آمیز و دروغی از این دست میتواند ذهن جوانان و نوجوانان را نسبت به کشورشان آلوده کند و با القاء حس ناامیدی و از بین بردن حس میهندوستی آنها به روح این گروه از مخاطبان آسیب برسند.