وی به شیوه پاسخگویی در این مرکز اشاره و اظهار کرد: پاسخگویی در این مرکز به صورت تخصصی بوده و در چندین مرحله مورد ارزیابی و نظارت قرار میگیرد و عمدتاً به صورت مکتوب است؛ البته شفاهی نیز به سؤالات پاسخ داده میشود.
مدیر اداره ارتباطات مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم تصریح کرد: تاکنون بالغ بر 200 هزار پاسخ تولید و در 9 گروه و رشته تخصصی «قرآن و حدیث»، «فقه»، «کلام و فلسفه»، «حقوق و فلسفه احکام»، «سیاست و اجتماع»، «تربیت و روانشناسی»، «ادیان و مذاهب»، «تاریخ و سیره» و «شبهه شناسی» به سوالات پاسخ داده شده است.
مهدوی با اشاره به مطالعات در مرکز پاسخگویی به شبهات، خاطرنشان کرد: یکی از فعالیتهای این مرکز، رصد شبهات است؛ به این معنا که پیش از آنکه شبهات وارد سطح جامعه شوند، گروه شبههیابی با رصد شبهات بنیادین از مراکز شبههافکن یا فضای مجازی، آنان را شناسایی و پاسخهای متناسب با آن را آماده میکند.
وی به معرفی سایت مرکز پاسخگویی به شبهات پرداخت و گفت: این مرکز از چندین سایت تشکیل شده که مهمترین و اصلیترین آن، سایت اندیشه قم به آدرس اینترنتی www.andisheqom.com است که بیش از 50 بخش علمی داشته و یکی از بهترین سایتها در عرصه نشر علوم شیعی است.
مدیر اداره ارتباطات مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم تصریح کرد: اتقان مقالات و پاسخها و همچنین استفاده از منابع دسته اول از ویژگیهای این سایت است.
مهدوی با اشاره به نرم افزارهای تولیدی این مرکز، بیان کرد: رویکرد مرکز پاسخگویی به شبهات در چند سال اخیر به سمت فضای مجازی بوده که در این راستا تا به امروز در سه سطح مناسبتی، تخصصی و موضوعی در مجموع 20 نرم افزار تولید کرده است که از قابلیتهای آنان میتوان به ارائه محتوا به صورت چند رسانهای، استفاده از منابع دسته اول و متقن، پاسخهای تفصیلی، تفکیک منطقی محتوای نرم افزار، کاربری آسان نرم افزار و پرهیز از پیچیدگی معمول اشاره کرد.
وی که با خبرگزاری حوزه گفتوگو میکرد، به برخی از دستاوردهای مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات نیز اشاره کرد و گفت: از جمله خروجیهای مرکز میتوان به تهیه و انتشار بیش از 75 عنوان کتاب در زمینههای مختلف دینی، برگزاری بیش از 280 نشست تخصصی تحت عنوان کانون گفتمان دینی، انتشار نشریه تخصصی الکترونیکی پاسخ، برپایی غرفه پاسخگویی و مشاوره در نمایشگاههای مختلف همانند نمایشگاه مطبوعات، نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و ... اشاره کرد.
مدیر اداره ارتباطات مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم در پایان یادآور شد: به عنوان مثال در سال گذشته شاهد پاسخگویی به بیش از 15 هزار سوال در مدت 10 روز در نمایشگاه بین المللی کتاب بودیم که البته این آمار فقط مربوط به سوالات ثبت شده است.