وي به محدود شدن فعاليت واحدهاي پذيرايي در ماه مبارک رمضان از اذان مغرب تا اذان صبح اشاره کرد و ادامه داد: به منظور رفاه حال مسافران و نيز افرادي که قادر به گرفتن روزه نيستند، واحدهاي مزبور موظف هستند ضمن رعايت شئونات اسلامي و نيز استتار کامل شيشه واحد خود، فعاليت خود را انجام دهند.
رئيس پليس نظارت بر اماکن عمومي ناجا ادامه داد: همچنين واحدهاي پذيرايي نظير چلوکبابي ها، حليم و آش، يک ساعت و نيم قبل از اذان مغرب حق بازگشايي و انجام فعاليت به منظور ارائه خدمات به شهروندان را دارند.
هلالی درباره واحدهاي صنفي متخلف، گفت: کليه صاحبان واحدهاي پذيرايي ملزم هستند ضوابط و مقرراتي که با همکاري اتاق هاي اصناف، اتحاديه هاي صنفي و ناجا تدوين شده، رعايت کنند؛ در صورت بي توجهي، پليس قاطعانه با واحدهاي صنفي متخلف برخورد و ضمن پلمپ واحدمزبور، مالکان آن با تشکيل پرونده به مراجع قضائي معرفي مي شوند.
رئيس پليس نظارت بر اماکن عمومي ناجا ادامه داد: همچنين واحدهاي پذيرايي بين راهي نيز با استتار شيشه واحد خود قادر به ارائه خدمات به مسافران خواهند بود.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام پورتال پلیس، وي از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوي واحد صنفي بلافاصله از طريق سامانه ۱۱۰ و يا به نزديک ترين کلانتري و پاسگاه محل خود اطلاع دهند.
رئيس پليس نظارت بر اماکن عمومي ناجا در خصوص اکران فيلم از سوي سينماها در ماه مبارک رمضان ، تصريح کرد: همان گونه که سخنگوي ناجا اعلام کرد؛ براساس درخواست اهالي سينما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و نيز نيروي انتظامي با اکران فيلم از اذان مغرب تا اذان صبح به جز ايام ليالي قدر موافقت کرده و سينماها در سراسر کشور مي توانند در اين ساعات به فعاليت بپردازند.