وزیر ارشاد درخصوص نظارت بر محتوای تئاترها گفت: نمایشنامه‌ها معمولاً به تصویب وزارت فرهنگ می‌رسد اما متأسفانه در عمل تخلف دیده می‌شود که نظارت کردن هر شب بر این اجراها کار سختی است.

به گزارش مشرق، علی جنتی در جمع خبرنگاران و در حاشیه رونمایی از گالری مجازی «ایران هنر» که امروز در خانه هنرمندان برگزار شد در خصوص اصلاح قانون استفاده از ماهواره‌ها اظهارداشت: ما چنین قراری نداریم؛ فقط نظر شخصی خودم را گفتم که در شرایطی هستیم بخش قابل توجهی از مردم از ماهواره‌ها استفاده می‌کنند که این واقعیت را در سطح شهر تهران و شهرستان‌ها می‌بینیم؛ ما از سال 73 ممنوعیت قانونی داریم و باید با متخلفان برخورد کرد.

وی ادامه داد: معنای این، این است که بخشی از مردم را متخلف از قانون می‌دانیم. این چه کاری است؟! بهترین راه این است که قانون را به نحوی اصلاح کنیم که دیگر مردم متخلف از قانون محسوب نشوند و این ماهواره هم مانند بسیاری از پدیده‌ها نوینی که ما در سطح جهان داریم و به تدریج نیز آن را پذیرفتیم مثل ویدئو و بسیاری دیگر از پدیده‌ها که در ابتدا برای ما جدید بود اما بعد پذیرفته شد.

وزیر ارشاد یادآور شد: هرکدام از این پدیده‌ها نکات مثبت و منفی دارد و هم می‌توان از آن استفاده صحیح کرد و هم می‌توان استفاده نادرست از آن کرد و باید به این سمت برویم که خودمان و فرزندانمان را در داخل خانواده‌ها و مدارس از مهد کودک تا دبیرستان کار تربیتی کنیم، برای استفاده از این پدیده اجتناب ناپذیر. فقط یک نظر شخصی بود که در این رابطه داده شد.

جنتی در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر سرانه پایین مطالعه در کشور، گفت: من اکنون نمی‌توانم در این رابطه آمار بدهم چون آمار شناور است و آنچه که می‌توانم بگویم این است که وضعیت در این زمینه مطلوب نیست. در این زمینه نهاد کتابخانه عمومی کارهای خوبی انجام داده و علاوه بر تغذیه کتابخانه‌ها معمولاً یکسری جلسات و نشست‌هایی برای کتابخوانی دارد که در این رابطه کسانی که آثار خوبی را تألیف کردند و همچنین کسانی که کتابهای خوبی را خوانده‌اند، آنها را معرفی می‌کنند.

وی افزود: به هر حال هنوز کتابخوانی به صورت یک ملکه در ذهن افراد در نیامده است؛ برخلاف آن می‌بینیم که در فضای مجازی هرکسی را که می‌بینیم از طریق تبلت یا تلفن همراه در حال مطالعه است؛ البته ممکن است بخشی از کتابها و رمان‌ها در این فضا مطالعه شود اما به هر صورت ما مستغنی از آثار مکتوب نیستیم و باید آنها خوانده شوند. خوشبختانه الان ناشران نیز سعی کرده‌اند کتابها را به گونه‌ای جیبی و پالتویی در بیاورند که همراه خواننده باشد که باید این فرهنگ را تقویت کنیم.

وزیر ارشاد در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه شما کمیسیون دسترسی آزاد به اطلاعات هستید؛ این کمیسیون هر 2 ماه یکبار باید جلسه‌ای داشته باشد که گویا تاکنون چنین جلسه‌ای تشکیل نشده است. آیا لزومی برای تشکیل این جلسات نبوده؟ اظهارداشت: این جلسه مرتب تشکیل شده و از وقتی که آئین‌نامه آن تصویب و ابلاغ شده با حضور تمام اعضاء این جلسه تشکیل شده است که آیین نامه ماده 18 و 8 را نوشتیم که در دولت به تصویب رسید ضمن اینکه در این جلسات شیوه‌های کاری را تنظیم کردیم سپس دستورالعملی را نوشتیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چه اقداماتی برای نظارت بر محتوا و اجرای تئاترها صورت می‌گیرد، گفت: برخی از تئاترها ممکن است بی‌اخلاقی‌هایی داشته باشند؛ نمایشنامه‌ها معمولاً به تصویب و تأیید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌رسد اما متأسفانه در عمل تخلف دیده می‌شود. در فیلم‌ها آن را می‌بینیم و به آن فیلم دیده شده مجوز داده می‌شود و این فیلم تغییر نمی‌کند اما نمایش اینگونه است که ما نمایشنامه را تائید می‌کنیم اما ممکن است چیز دیگری اجرا کنند.

جنتی افزود: نظارت بر تئاتر کار زیادی می‌طلبد مثلاً در تهران هرشب بین 100 تا 105 نمایشنامه اجرا می‌شود؛ نظارت کردن هر شب بر این اجراها کار سختی است. در همین نظارت‌هایی که داریم گاهی دیده می‌شود برخی از تماشاگران به ما اطلاعاتی می‌دهند که نمایشنامه اشکالاتی دارد، بعد این نمایش‌ها را می‌بینیم و مشاهده می‌شود این اشکالات وارد است و مجبور می‌شویم آنها را اصلاح کنیم و اگر ببینیم که آنها را اصلاح نمی‌کنند، متوقف می‌کنیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر انتشار فیش حقوقی یکی از مدیران سینمایی گفت: من گمان نمی‌کنم سازمان سینمایی فیش حقوقی کسی را منتشر کرده باشد البته آقای ایوبی بخاطر اینکه اتهامی به وی وارد شده بود که حقوق کلان می‌گیرد، از خود دفاع کرد.

وزیر ارشاد در پاسخ به سوال خبرنگاران که آیا انتشار فیش حقوقی افراد بی‌اخلاقی است، گفت: متأسفانه این کار به عنوان یک ابزار سیاسی برای برخورد با رقبا به کار می‌رود، این کار از سوی هرکسی صورت بگیرد، محکوم است. وقتی در جایی مطرح شد که افرادی حقوق بالاتر می‌گیرند و این با هر انگیزه‌ای که بود باعث شد که دولت تصمیمات جدی برای این مسئله داشته و کارهای خوبی در این زمینه کرده است.

وی یادآور شد: در این خصوص سقف حقوق وزرا و رئیس و رؤسای سه قوه زیر 10 میلیون تومان رسانده است که نتایج بحث‌های فیش حقوقی است اما این به این معنا نیست که اگر هرکسی فیش حقوقی را افشاء کرد کار خوبی را انجام داده است. بالأخره دولت متوجه شد و کاری هم انجام داد لذا از این به بعد هرکسی در این زمینه اقدامی کند و افشاگری کند بجز اینکه انگیزه سیاسی داشته باشد، هیچ چیز دیگری نیست.
 
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 6
  • ۲۱:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
    0 0
    چرا ؟؟؟
  • ۲۲:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
    0 0
    ببخشید بعد از این با قبل از این چه فرقی داره؟ بعد از این حقوقهای نجومی و حرامخوری از بیت المال اشکال نداره از نظر شما؟
  • ۲۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
    0 0
    اقای وزیر فرهنگ! و ارشاد لطفا در محدوده قدرتتون لطف کنین کمی از مشکلات رو حل کنید نه اینکه وکیل مدافع فیش های حقوقی نجومی باشین
  • فامیل دور ۲۲:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
    0 0
    پس دولت متوجه نبوده آهاااااان بگو پس ما مردمو چی فرض میکنن
  • ایزا ۲۳:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
    0 0
    دوستانی که بدنبال معنی کلمه فرافکنی بودن توجه کنند، فرافکنی یعنی این!!
  • ۰۰:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
    0 0
    نظارت بر این تئاترهای ضد دین هیچ هم کار سختی نیست. اگر با همونهایی که کشف شدند درست برخورد بشه (مثلا یکسال کارشون ممنوع بشه) دیگه کسی جرات نمیکنه از این نمایشاتی که توش بعضا مقدسات رو تمسخر میکنند بگذاره. بعد دیگه همون بازرسیهای تصادفی و گزارشات مردمی تا حد خیلی زیادی کفایت میکنه.
  • ۰۰:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
    0 0
    آقای جنتی! دولت هنوز کاری انجام نداده، صرفا ادعایی دال بر کاهش حقوق نموده. اگر این ادعا صحیح بوده و سیاسیی آری نباشد، ه بالطبع از این پس فیش حقوقی کلانی نباید باشد تا کسی افشا کند. پس جای نگرانیی نیست! اما اگر فیش حقوقی نجومی دیگری افشا شد، که این یعنی دولت به مردم دروغ گفته و با سیاسی کاری با تخلفات مالی مدیران کنار آمده، در اینصورت کسی که چنین فیش را لو دهد افشاگری انسانی و عا له کرده تا سیاسی کا ی و تخلف در لت را برملا کند! شما ب. چه اساسی چنین اقدامی را سیاسی ی میخوانید و فیش حقوقی نجومی را صادقانه ؟
  • ۰۲:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
    0 0
    اگر اینطوریه من هم میگم از این پس هر کس به انتشار فیشهای حقوقی واکنش نشان بدهد ریگی به کفشش هست و رانت خوار و ویژه خوار است . فکر کنم این از حرف اقای وزیر منطقی تر باشه
  • ۰۲:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
    0 0
    معرفی و رسوا کردن هر دزدی عملی است شایسته و پسندیده نزد خدا و خلق خدا بجز دزدان و چپاولگران که نگران امکان ادمه کار زشت و خیانتکارانه خویشند.
  • احمدخواجوند ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
    0 0
    اين بابا يكجاش ميلنگه .ميگن پسر بچه به فاميلش گفت كه مااز كجابفهميم يك زن خرابه فاميلش گفت اگر بشكون گرفتي طرف واكنش نشون داد بدون كه اين زن خرابه پس بچه يك بشكون گرفت وزن گفت خاك برسر ت كنند پسر بچه گفت توهم كه خرابي .
  • سروش ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
    0 0
    یعنی پنهان کردن اسناد مفت خوری و حرام خوری از بیت المال پشت انگ سیاسی کاری حربه قشنگیه طرف داشت با سنگ به دیوار مردم میزد گرفتنش گفت روی دیوار خونش شعار ضد نظام نوشته بود.
  • ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
    0 0
    آقای وزیر دانستن حق مردم است. فیش حقوقیتون را منتشر کنید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس