کد خبر 622714
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۸

وزیر بهداشت بابیان اینکه متاسفانه سامان‌دهی مناسبی در کشور برای طب سنتی وجود ندارد، گفت: ایجاد سازمان مستقل در کنار وزارت بهداشت می تواند به توسعه این ثروت ملی کمک کند.

 به گزارش مشرق، سید حسن قاضی زاده هاشمی چهارشنبه شب در مراسم افتتاح سلامتکده طب سنتی بیرجند اظهار کرد: طب سنتی شرایط بسیار خوبی در کشور دارد.

وی با بیان اینکه مردم علاقه زیادی به طب سنتی دارند و از آن سود برده اند، گفت: متاسفانه سامان دهی مناسبی در کشور برای طب سنتی وجود ندارد.

وی بیان کرد: اگر از ابتدا سازمانی در کنار طب مدرن برای طب سنتی سامان دهی می شد می توانستیم از این میراث مراقبت بیشتری داشته باشیم.

تخلفاتی در حوزه طب سنتی وجود دارد

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه دولت و مجلس باید برای آن چه ۲۰۰ سال از نظر ساختاری از آن غافل بودیم تلاش کنند، گفت: تخلفاتی نیز در این حوزه وجود دارد که با سامان دهی قابل حل است.

وی با بیان اینکه طب سنتی باید به عنوان یک میراث تقویت شود، اظهار داشت: طب سنتی اشتغال زایی بالایی دارد و برای کل منطقه موثر است.

وی با اشاره به اینکه طب سنتی می تواند در خارج از مرزها به هزینه های کشور کمک کند، افزود: این طب مخالفانی نیز دارد که بخشی از آن به دلیل سوء رفتارها است.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: اگر اصل این طب را بپذیریم سوء رفتارها هم کنار خواهند رفت.

هشت دانشکده طب سنتی در کشور وجود دارد

وی با اشاره به اینکه کسانی که در این حوزه ارائه خدمت می کنند حتما باید شناسنامه این کار را داشته باشند، بیان کرد: هشت دانشکده طب سنتی در کشور وجود دارد که سعی خواهیم کرد از نظر کیفی آن ها را ارتقا بخشیم.

وی با بیان اینکه دوره های تحصیلات در این حوزه را نباید طولانی کرد، ادامه داد: فارغ التحصیلان باید مراحل ساده تری را طی کنند.

وی با اشاره به اینکه دوره کوتاه مدتی برای کسانی که گیاهان دارویی را به فروش می رسانند باید در نظر گرفته شود، گفت: باید سطوح مختلفی از نظر رتبه بندی و درجه تحصیلی در این حوزه تعریف کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه طب سنتی در ادارات با مشکل مواجه می شود، تصریح کرد: داشتن سازمان مستقل در کنار وزارت بهداشت برای توسعه ثروت ملی برای طب سنتی می تواند سرعت بیشتری در عملکرد آن داشته باشد.

وی با بیان اینکه منابع بسیار قوی از نظر علمی در این حوزه داریم که هیچ گاه کهنه نخواهند شد، گفت: تا قبل از پایان دولت تدبیر و امید لایحه ای برای ارتقاء و تشکیل سازمان مستقل در حوزه طب سنتی به دولت و مجلس ارائه شود.

قاضی زاده هاشمی ادامه طرح تحول سلامت و به سرانجام رساندن پروژه های کشور در اولویت کار وزارت خواهد بود، افزود: امیدواریم بتوانیم مجلس را در مورد وضع قوانین در قالب برنامه ششم توسعه متقاعد کنیم.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۶
    0 0
    اقدامات وزارت بهداشت مخالف این فرمایشات است دانش طب اسلامی یا سنتی از دانشکده در نیامده و اکنون نیز منابع آن خارج از دانشگاه است آکادمیک کردن ااین دانش بسیار نیکو است اما به شرط احترام به منابع اصیل و معتبر دانش که فرامین خداوند است نه فرایمن پاستور!. دانشگاه وقتی می بیند طب اسلامی (نه سنتی) ایدز ام اس و تمام دردها رادارد درمان می کند باید با ادب در برابر چنین منبع دانشی زانو بزند او باید برای دانشگاه مجوز صادر کند نه دانشگاه برای او! دانشگاه نباید دستور پلمپ مرکز تحقیقات حجامت خیر اندیش رابدهد که کاری کرده که انواع بیماری ها از جمله سرطان و سکته قلبی این همه افزایش پیدا کرده او باید بدهد بعضی خط تولیدداروها متوقف شود که با هر حجامت بیمار را از خظر مرگ از سکته قلبی رهانیده است! هدف علم پزشکی سلامت است نه حفظ دیسیپلین طبابت! منظور ایناست که عیار باید تغییر کند به فرامین خداوند و اهل بیت ع ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس