به گزارش مشرق، خبر امضای این قرارداد که ظاهرا ازسال 2010 آغاز وتاکنون نیز ادامه داشته تجربه اول ال سعود درهمکاری با این رژیم اشغالگر که درهمه کشورهای مسلمان در پی ضربه زدن به امت اسلام است، نبوده ونیست.
نکته قابل توجه اینکه به هراندازه که سعودی ها قراردادها وزمینه های همکاری خود با اسرائیلی ها را تکذیب یا مخفی نگاه می دارند اما رسانه ها و شخصیت های صهیونیستی برخلاف آن تلاش در افشا کردن این همکاری ها دارند.
هرچند این خبر روزنامه الاهرام مصر نیز روزگذشته (یکشنبه) توسط سفارت عربستان درقاهره تکذیب شد اما آنقدر نزدیکی سعودی ها به صهیونیست ها گسترده شده که سعودی ها ازسفر ژنرال های خود گرفته تا سفرها ودیدارهای مقامات صهیونیستی با شاهزادگان عربستانی درگوشه وکنار جهان و درکشورهای مختلف را نمی توانند، انکار کنند.
سفارت عربستان دربیانیه خود صحت خبر رادیو اسرائیل درخصوص قرارداد همکاری با یک شرکت اسرائیلی برای تامین امنیت حجاج بیت الله الحرام را خالی از صحت دانست و آن را نوعی گمانه زنی از سوی اسرائیلی ها بر شمرده و از رسانه ها خواسته هر خبری را منتشر نکنند!
الاهرام مصر به نقل از رادیو اسرائیل گفته بود که این شرکت اسرائیلی معروف به G4S مسئولیت امنیت حجاج از لحظه ورود به فرودگاه عربستان تا لحظه خروجشان از این کشور را با نصب دستبندهای الکترونیکی که بردست هر حاجی بسته می شود برعهده خواهد داشت.
این دستبندهای الکترونیکی امنیتی، ضد آب وضد ضربه بوده و توسط 'جی پی اس' به دستگاه مادر که در اختیار این شرکت صهیونیستی است مرتبط بوده و آنها قادرند همه حرکات و جابجایی ها حجاج را به خوبی رصد کنند.
رسانه های عربستان ازجمله روزنامه عکاظ عربستان اینگونه اقدامات را درجهت حفظ امنیت وراحتی حجاج توصیف کرده وتلاش کرد اینگونه وانمود کند که این اقدامات دولت عربستان در جهت جلوگیری از بروز حوادثی مثل حادثه منا است.
درپاسخ باید گفت آیا نمی توان امنیت حجاج را به کشورهای مسلمان دیگری که بیش از یک میلیارد جمعیت جهان را شامل می شوند واگذار کرد و یک شرکت صهیونیستی که سابقه دشمنی آنها با مسلمانان از زمان صدر اسلام تاکنون زبانزد همه است می بایست عهده دار این امر شود، دوما اگر طبق اعلام رسانه ها که از سال 2010 تاکنون حفظ این امنیت برعهده اسرائیلی ها بوده، پس وقوع این همه حادثه در مراسم حج سال های قبل که آخرین آنها جان باختن بیش از هفت هزار حاجی در حادثه منا که بیش از 400 نفر آنها ایرانی بوده و در تاریخ حج بی سابقه، به چه دلیل بوده و اسرائیلی ها چه می کرده اند؟
فاجعه منا در مراسم حج سال 94 که هزاران کشته برجای گذاشت شاید خونینترین مراسم حج در طول چندصد سال اخیر بوده است البته سقوط جرثقیل در مسجدالحرام و آتش گرفتن مکرر چادرهای حجاج از جمله دیگر اتفاقاتی است که ناتوانی سعودی ها در مدیریت و حفظ امنیت حجاج را ثابت می کند و شاید برهمین اساس است که دست به دامن اسرائیلی ها شده اند.
تحلیلگران سیاسی این پرسش را مطرح می کنند که چرا کشورهای مسلمان مسئول امنیت حجاج خود نباشند و می توان در کنار اعزام حجاج از هر کشوری، گروه هایی نیز از همان کشور برای تامین امنیت جان آنها به عربستان اعزام شوند نه از کشوری که در سرزمین های فلسطینی مشغول قتل عام مسلمانان است.
البته حاکمان سعودی درکشورهای دیگر مثل سوریه و یمن نیز مشغولیت های دیگری مثل جنگ با مردم یمن یا کمک به تروریست های مخالف دولت سوریه را در پیش خود دارند که آنها را از رسیدگی به مسئولیت خادم الحرمین شریفین بازداشته است.
****شرکت G4S چه شرکتی است؟
شرکت G4S یک شرکت انگلیسی – صهیونیستی است که عمده سهامداران آن را صهیونیست ها تشکیل می دهند و در خدمت رژیم صهیونیستی است. این شرکت سال ها است که طی قراردادی با حکومت عربستان سعودی مسئول تأمین امنیت حجاج در بزرگترین گردهمایی مسلمانان جهان شده است که امسال و پس از حادثه منا در سال گذشته این مسئولیت گسترش یافته و به نصب دستبندهای الکترونیکی توسط این شرکت بر دستان مسلمانان انجامیده است.
G4S از جمله شرکتهایی است که خدمات زیادی مثل ساخت بازداشتگاهها و نصب تجهیزات امنیتی در آنها، ساخت مکانهایی برای نگهداری زندانیان سیاسی فلسطینی در کرانه باختری و فلسطین اشغالی، ارائه خدمات امنیتی و حفظ امنیت کسب و کار در شهرکها، تامین تجهیزات و حدمات حفاظتی برای مقرهای ایست و بازرسی ارتش اسرائیل در کرانه باختری وتهیه سیستم های امنیتی برای مراکز فرماندهی پلیس در کرانه باختری را برای رژیم صهیونیستی ارایه می کند.
'شیخ عکرمه صبری' سرپرست سابق شورای عالی اسلامی در بیتالمقدس و امام جماعت سابق مسجدالاقصی در مخالفت با فعالیت این شرکت در عربستان اعلام کرده است که 'این شرکت، تأمین امنیت، فعالیتها و تعهداتی را در مناطق اشغالی اسرائیل برعهده دارد. کسانی که در تصرف منطقهای یاریکننده اشغالگران هستند، مسئول و شریک جرمند. همانطور که یاریکنندگان متجاوزان خود نیز متجاوزند'.
این شرکت برغم اینکه درکشورهای اروپایی وجهان با محدودیت ها وتحریم هایی روبه رو است اما درنزد هیات حاکمه کشورهای دست نشانده عرب بدون محدودیت در حال فعالیت است.
شرکت G4S در 16 کشور عربی فعال است و حجم معاملات سال 2013 این شرکت در کشورهای عربی 501 میلیون پوند (805 میلیون دلار) برآورده شده است. این شرکت علاوه بر حفاظت از شرکتهای خصوصی برای تأمین امنیت در فرودگاه دبی، سفارتخانه های کشورهای عربی، رویدادهای ورزشی در کشورهای عربی، حدود 44 هزار نفر را به کار گرفته است.
این شرکت همچنین زیرشاخه های مختلفی در شهرهای عربستان مانند جده، طائف و ریاض دارد.
بکارگیری شرکتی که حتی شبهه همکاری با رژیم صهیونیستی را با خود حمل کند زیبنده یک کشور مسلمان نیست چه رسد به اینکه صهیونیست ها بزرگترین مناسک مسلمانان جهان آن هم درمقدس ترین مکان روی زمین یعنی مکه مکرمه، مدینه منوره وسرزمین های مقدس عرفات، مشعرالحرام ومنا را زیر چشمان امنیتی وجاسوسی خود در نوردند.
این بجز ذلتی دیگر برای ال سعود نیست که شاهزادگان سعودی برای مسلمانان جهان پیشکش کرده و رهبران جهان اسلام اعم از مذهبی و سیاسی اگر نتوانند مانع تحقق آن شوند می بایست ازاین توافق سعودی ها با صهیونیست ها سرافکنده باشند.