استقبال از ماه مبارک رمضان
ماه رمضان در آمریکا هم حال و هواي ديگري دارد. مسلمانان این کشور هم اين ماه را جشن ميگيرند و آن را گرامي ميدارند.
در آمریکا به دلیل پهنای کشور و افقهای گوناگون، تشخیص زمان افطار و سحر یکی از مسایل مهم است. این مسأله پیش از این از مشکلات مردم بود و حتی وقتی چند سال پیش یک روحانی ایرانی مقیم این کشور، با تأسیس شبکهای ماهوارهای که فقط اوقات شرعی را برای مردم ایالات مختلف بیان میکرد. اما اکنون با وجود وبسایتهای متعدد و نیز مساجد و مراکز و اطلاعرسانی در این زمینه، این مشکل حل شده است.
مرکز اسلامی نیویورک
در حالي كه مسلمانان ديگر نقاط جهان، شرایط هماهنگي را ميگذرانند، همگي با هم افطار ميكنند و کار و تجارت نيز با روزه تنظيم ميشود، مسلمانان آمريكايي مجبورند خود را با شیوه زندگي آمريكايي وفق دهند و برنامه خاصي داشته باشند.
تأثیرات و تأثّرات این ماه دو طرفه است ؛ یعنی با وجود مشکلات مسلمانان آمريكا، آمريكاييهاي بسياري نيز به واسطه رمضان با مسلمانان بيشتر آشنا ميشوند و رابطه برقرار ميكنند.
"نعیم رنداهاوا" کارگردان مسلمان آمریکایی هم فیلمی مستند به نام "رمضان در آمریکا" ساخت و موفق شد تصویری واقعی از اسلام و سنتهای مسلمانان ارائه دهد.
ابزار الکترونیک
این عید کمکم در فرهنگ آمریکا جا میافتد. مثلاً تمبر «عید مبارك» كه به عنوان نخستین تمبر اسلامی در آمریكا در سال 2007 و به منظور گرامیداشت عید سعید فطر منتشر شده بود، در تابستان (سپتامبر) 2009 تجدید چاپ شد. بیشتر قطعات این تمبر كه به مناسبت عید فطر چاپ شد، بسرعت از سوی مسلمانان و مجموعهداران خریداری گردید و در حال حاضر این تمبر نایاب شده است.