کد خبر 649361
تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳

طی سال‌های اخیر با ورود فناوری و تغییرات صورت گرفته در شیوه زندگی افراد، استفاده از صندوق‌های پستی به مراتب کاهش یافته و حتی این‌طور به نظر می‌رسد که تعداد این صندوق‌ها نیز کاهش داشته است.

به گزارش مشرق، مدیر کل مدیریت عملکرد و کیفیت شرکت پست گفت: صندوق‌های پستی معرف و نمادی از پست محسوب شده و در حال حاضر برای دو منظور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

علی اکبر هادوی در توضیح کاربردهای این صندوق‌ها گفت: در گام اول صندوق‌های پستی برای مرسولات عادی مردم اعم از شهری / شهرستان / خارجه مورد استفاده قرار می‌گیرند که در این موارد با پرداخت هزینه پستی و الصاق تمبر بر روی پاکت نامه‌ها ارسال می‌شوند.

وی همچنین این صندوق‌ها را محلی امن برای اسناد ، مدارک ، اوراق هویتی و ... که مفقود شده‌اند دانست و افزود:بدین ترتیب این اوراق توسط یابندگان در صندوق‌های پستی سطح شهر انداخته می‌شوند و برهمین اساس صنادیق پستی معابر عمومی بدلیل استفاده عموم از سرویس پست عادی و همچنین امکان برگشت مدارک مفقودی به صاحبان آنان از طریق سرویس پست یافته ،همچنان در سطح شهر باقی خواهد بود.

هادوی ادامه داد: اکنون بالغ بر 1000 صندوق پستی در سطح استان تهران وجود دارد و در موارد متعدد با نهادهایی مانند شهرداری نیز درگیر شده‌ایم تا جلوی حذف برخی صندوق‌ها به دلیل ساخت‌وسازهای شهری را بگیریم.

وی با بیان این‌که هر صندوق پستی دارای یک شناسنامه است و نامه‌های درون آن بر اساس اطلاعیه نصب شده بر روی صندوق و بر حسب موقعیت جغرافیائی و مکانی صندوق بصورت همه روزه یا  یک روز در میان و اغلب عصر و شب جمع آوری می‌شوند، گفت: در حال حاضر در شهری مانند تهران حدود 1500 صندوق پستی معابر عمومی وجود دارد و به‌طور متوسط ماهانه 10 میلیون مرسوله عادی در آنها انداخته می‌شود.

هادوی همچنین اظهار کرد: البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که به مرور  زمان مردم ترجیح می‌دهند از خدماتی که سرعت بیشتری برای آنها فراهم می‌کند استفاده کنند، برهمین اساس شاید میزان استفاده از شیوه پست عادی نسبت به سایر شیوه‌های پستی تا حدی کمتر مورد توجه قرار گیرد، چرا که طی این سال‌ها نوع رفتار مصرف‌کنندگان نیز تغییر کرده است.

مدیر کل مدیریت عملکرد و کیفیت شرکت پست در پایان یادآور شد: اکنون در برخی کشورها مانند مالزی همچنان سنت‌هایی مانند ارسال کارت‌های پستال وجود دارد و برهمین اساس در عید فطر امسال حدود 50 میلیون کارت پستال در صندوق‌های پستی این کشور انداخته شد، اما در ایران کمتر چنین سرویسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    0 1
    به نظرم چیز زایدیه. هزینه الکی است و مورد احتیاج نیست. الان بیش از اونی که چشم به صندوق داشته باشیم، به دفاتر خدماتی دوخته ایم.
  • سروش ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    1 0
    چیز زائدی نیست با یک برنامه ریزی درست و نه صرفا نظر یک مدیر میشه از این صندوق ها سالهای سال استفاده کرد.
  • سروش ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    1 0
    چیز زائدی نیست با یک برنامه ریزی درست و نه صرفا نظر یک مدیر میشه از این صندوق ها سالهای سال استفاده کرد. میشه این صندوق های پست رو به تلفکس شهری تبدیل کرد به صورتی که افرادی که نیاز فوری به ارسال مدارک به شهرستان دارند با مراجعه به یکی از این صندوقهای پستی و ارسال کد صندوقها برای یکدیگر فکس رو ارسال و یا دریافت کنند و این طوری کار مأموران پست به جای جمع آوری نامه می تونه رسیدگی به دستگاههای پستی باشه و هزینه ارسال فکس هم همونجا از فرد به صورت سکه داخل صندوق دریافت بشه و یا اینکه شما می تونید نامه رو بنویسید و دستگاهی که برای دریافت نامه های فوری طراحی شده نامه رو تا زده و با نشانی گیرنده داخل جعبه صندوق ذخیره کنه و هزاران طرح دیگه .... و این بی برنامه گی ها نتیجه مشورت نکردن و مشورت نخواستن هست که در مدیران ایرانی مشهود و صفت مشهور مدیران ایرانی است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس