مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری نسبت به صِرف گوشت الاغ به گردشگران جاده هراز توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش مشرق، ولی تیموری درباره ارائه گوشت نامتعارف (الاغ) و نیز مواد غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی کشور از جمله جاده هراز اظهار داشت: 50 تا 60 درصد واحدهای پذیرایی جاده هراز مجور ندارند، بنابراین رقابت‌های ناسالم نیز بین آنها مطرح است و اخباری از این دست را برای تخریب همدیگر استفاده می‌کنند.

مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری ادامه داد: البته یک تعدادی از واحدهای پذیرایی در این جاده مجوز دارند ولی 70 درصد غیرمجوز فعالیت می‌کنند، یعنی برخی‌ها در این محور یک دکه ای زده‌اند و کار می‌کنند و این وظیفه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است که طبق ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺍﻳﻤﻨﻲ ﺭاهﻫﺎ با این واحدها برخورد کند.

تیموری تصریح کرد: در حوزه گردشگری نیز آن واحدهای پذیرایی که پروانه سازمان میراث فرهنگی دارند به طور مرتب تحت نظارت اکیپ‌هایمان در مسیرها هستند و نظارت می‌شوند و حتی به محض مطلع شدن از برخی اخبار درباره ارائه گوشت نامتعارف در فضای مجازی؛ دو گروه و تشکل‌های بین راهی به طور ویژه از واحدهای پذیرایی زیر نظر میراث فرهنگی بازدید به عمل آوردند که مشکلی گزارش نشد.

مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در ادامه با اشاره به اینکه به ما اعلام شده است که دیگر مجوز جدید واحدهای پذیرایی ندهیم، عنوان کرد: البته یک استثناء وجود دارد و آن واحدهای پذیرایی بین راهی که از قبل بدون مجوز فعالیت می‌کردند می‌توانند در صورت رعایت شرایط قانونی بیایند و مجوز بگیرند.

تیموری در خاتمه با تاکید مجدد نسبت به تفاوت فعالیت واحدهای پذیرایی دارای مجوز و غیر مجاز خاطرنشان کرد: فعالیت واحدهای پذیرایی بین راهی با توجه به شرایط هوایی در فصول مختلف بسیار سخت است و حتی برخی از آنها در هوای سرد به افراد گرفتار کمک نیز می‌کنند.

ساماندهی تشکل‌های حرفه ای در سطح کشور

همچنین در این راستا مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در توضیحاتی چندی قبل خود در واکنش به انتشار اخبار کذب درباره ارائه گوشت نامتعارف و نیز مواد غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی کشور به ویژه مسیر جاده هراز، اظهار داشت: شکل گیری موجی از شایعات مبتنی بر اهداف مختلف، اقدامی ناشایست در راستای تخریب زحمات و کوشش یکی از موثر ترین نوع تاسیسات گردشگری کشور به شمار می‌آید و سردرگمی و در نهایت نارضایتی هموطنان و گردشگران را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه واحدهای پذیرایی بین راهی کشور اغلب با توجه به قرار گرفتن در مسیرهای دور از شهر، جغرافیای سخت و فعالیت تحت شرایط آب و هوایی متغیر همواره علاوه بر ارائه خدمات متنوع اقامتی و پذیرایی به گردشگران یکی از حامیان و تکیه گاه‌های اصلی تاسیسات گردشگری کشور به شمار می‌آیند؛ افزود: تلاش جهت ارائه خدمات مطلوب توسط هر یک از واحدهای مذکور با توجه به نظارت‌های گسترده و متوالی بازرسین از اصلی ترین اهداف سازمان و ادارات کل استانی به شمار می‌آید و همواره در سطحی شایسته نیز تحقق یافته است.

تیموری با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی این فعالیت فقدان تشکل‌های حرفه ای در سطح استان‌ها است؛ تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از برنامه‌های در دست اقدام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ساماندهی تشکل‌های حرفه ای در سطح کشور به شمار می‌آید؛ لذا با تحقق این امر علاوه بر نظارت‌های قوی و حمایت‌های تخصصی، بدون شک شاهد شکل گیری چنین شایعاتی نبوده و پاسخگویی به‌موقع و حرفه ای از سوی آنان آنجا خواهد شد.

خدمات مطلوب واحدهای پذیرایی بین راهی در پی نظارت‌های متوالی

همچنین در پی انتشار اخبار کذب درباره ارائه گوشت نامتعارف و نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی مسیر جاده هراز، «مهران حسنی» معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در این رابطه گفت: در حال حاضر طبق روال روزانه و نتیجه گزارش بازرسین کمیته تلفیقی نظارت بر تاسیسات گردشگری استان، اخبار کذب انتشار یافته به طور قطع رد می‌شود و مورد تایید نیست.

وی با بیان اینکه نظارت بر تمام تاسیسات گردشگری به ویژه واحدهای پذیرایی بین راهی یکی از اصلی ترین اقدامات و برنامه‌های دائمی این اداره کل به شمار می‌آید؛ اظهار کرد: کمیته تلفیقی مشترک نظارت بر تاسیسات گردشگری متشکل از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت و نیز سازمان صنعت، معدن و تجارت به صورت مستمر خدمات ارائه شده به گردشگران را ارزیابی و نظارت می‌کنند تا همواره رضایتمندی و احقاق حقوق هموطنان در سطحی شایسته محقق شود.

وی افزود: علاوه بر نظارت‌های مذکور، بازدید روسا و کارشناسان معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و نیز شهرستان‌ها نیز تکمیل کننده روند مورد اشاره به شمار می‌آیند تا هدف غایی رضایتمندی گردشگران محقق شود.

به گزارش میراث فرهنگی - در پایان این مقام مسئول از کلیه هموطنان خواست بدون توجه به اخبار کذب و شایعات اخیر در این زمینه، برای سفرهای خود برنامه ریزی کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۰۷:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    0 0
    سرو گوشت الاغ جون نه صرف گوشت البته زیادی هم بد مزه نیست و اگر تناول شود تفاوتی احساس نمی شود
  • ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    0 0
    داداچ صرف نیست ... سرو درسته ...
  • ناشناس ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    0 0
    منظورت سرو گوشت هست دیگه انشاالله .موقع استخدام ازت امتحان املا نگرفتن؟؟؟؟ حتما تو هم از استخدامی های طرح مهرآفرینی
  • ۰۸:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    0 0
    صِرف نه مجید جان سِرو
  • ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    0 0
    خر خوردیم
  • ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    0 0
    باید بدونین که الاغ هم ارزون نیست گوشتش هم یرای مصارف زیاد زیاد در دسترس نیست
  • ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    0 0
    الاغ جون سرو لغت فرنگی است و املاء آن هیچ اهمیتی ندارد. صرف لغتی عربی است که در فارسی هم جا افتاده میباشد و املاء آن درست است.
  • ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    0 0
    بچه جان املاء سرو که یک لغت فرنگی است چه اهمیتی داره؟
  • ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    1 0
    خر را آنوقتی خوردید که به کدخداپرستا رای دادین.
  • ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    0 0
    بچه جان املاء سرو که یک لغت فرنگی است چه اهمیتی داره؟ دانشگاه آزادی هستی نه؟
  • ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    0 0
    ما که بچه ی جنوبیم پامون تا حالا به هراز نرسیده،ولی هر که خر خورده،نوش جانش...
  • اسکندر ۲۱:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    0 0
    کاش الاغ باشه نه سگ و گربه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس