مقام دولتی: عزاداری می‌کنند اما تجاوز و دزدی رشد می‌کند! - مشرق نیوز
سریع القلم

چهره‌های ستادی برجام و مروّجین آن پس از استشمام بوی «شکست رسمی برجام» یکی یکی در حال توبه یواشکی از برجام هستند

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. ۷:۳۰ هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

*** 

«عزاداری می‌کنند اما تجاوز و دزدی رشد می‌کند»

معاون وزیر تعاون مطرح کرد: عزاداری برای امام حسین(ع) تأثیر خاصی در جامعه ایران نداشته است

حمید کلانتری، معاون وزیر تعاون دولت آقای روحانی، روز سه‌شنبه گذشته طی یادداشتی که در روزنامه اصلاح‌طلب آفتاب یزد منتشر کرد، نوشت:

«سوال بزرگ این است که چرا این مراسم –عزاداری برای سیدالشهدا(س)- که به نحوی تجدید عهد با امام و راه و آرمان اوست... آثار روحی و معنوی و عملی بر رفتار و منش و اخلاق ما نمی‌گذارد؟ این موضوع نیاز به آسیب‌شناسی دارد. چرا بسیاری از کسانی که برای امام بر سر و سینه می‌زنند و در مجالس اشک می‌ریزند و گاه ضجه می‌زنند با گذشت یکی دو روز در هر کار و شغلی که هستند دوباره نوعاً به رفتارها و روش‌های نادرست خود ادامه می‌دهند و متاسفانه بعضا توسعه هم می‌دهند. دلیل روشنش هم رشد فساد، تخلف، سرقت، تجاوز، اعتیاد، تجاوز به حقوق دیگران، طلاق، رشوه و سوء‌ استفاده از بیت‌المال و قدرت و مقام در دستگاه‌های دولتی و تخریب‌ها و رقابت‌های ناسالم در اداره امور و ناکارآمدی در مدیریت‌ها و موارد مشابه دیگر بوده که حاصل آن تبعیض، بیکاری، فقر و نارضایتی است.»

او در ادامه می‌افزاید:

متاسفانه در این نارسایی‌ها همه به نوعی مشارکت دارند یکی کمتر یکی بیشتر. یکی خود خلافکار است یکی شریک. یکی ناظر. یکی با بی‌تفاوتی و یکی با ضعف مدیریت و یکی با مشارکت. همه دست به دست هم می‌دهند وحاصلش این می‌شود که جامعه‌ای که افتخار پیروی از حسین و زینب و علی (علیهم‌السلام) را دارد و مدعی است که به این بزرگان و عزیزان عشق می‌ورزد کمترین تبعیت را از راه این عزیزان در صداقت، خدمت به مردم، رزق حلال، پاکی و درستی، عدالت و ظلم ستیزی، انفاق و کمک به محرومین و مقابله با فساد و تبعیض ندارد. باید تامل نمود چرا ارزش‌های اخلاقی در جامعه حسینی افت پیدا کرده؟...[۱]

*سطح فرض و شبه دلیل‌های این مقام دولتی درباره فضای جامعه ایرانی و تأثیرگذاری عزاداری سیدالشهدا(ع) به حدّی سخیف، عوامانه و نازل است که نیازی به پاسخ عمیق به آنها احساس نمی‌شود...

پر واضح آنکه گویا آقای کلانتری در چنین فضای تاریک و پرگناهی که تصویر کرده‌اند زندگی می‌کنند و لازم است که برای آشنایی با واقعیت‌های جامعه ایران، از این محیط تاریک بیرون بیایند و لختی هم با مردم زندگی کنند.

قابل تأمل آنکه اگرچه فساد حتی در دولت امام معصوم(ع) نیز وجود داشته است اما میزان فساد و یا جرائم خشنی که آقای کلانتری به آنها اشاره کرده است در ایران اسلامی در پایین‌ترین حدّ ممکن خود بروز می‌یابند و هیچکس ذهنیتی شبیه به آنچه معاون وزیر دولت آقای روحانی تصویر کرده است را از ایران اسلامی ندارد. (ضمن اینکه ادعاهای آقای کلانتری در زمینه گسترده بودن جرائم خشنی نظیر تجاوز در ایران هم کذب محض است.)

در عین حال، ایران کشوریست که همه از آن با عنوان لنگرگاه امن منطقه غرب آسیا، ام‌القرای جهان اسلام و هژمون برتری یاد می‌کنند که بر الگوهای خوبی در زمینه اخلاقیات نیز تأکید دارد و جزو سرآمدان اخلاق و عقلانیت در عرصه حکومت و جامعه در جهان محسوب می‌شود.

این سخنان عوامانه و سخیف همچنین در حالی است که اگر میزان پیروی از ائمه هدی(س) و مکتب عاشورا در ایران اسلامی در کمترین حدّ بود؛ امروز نه تنها به برکت مجاهدت تربیت‌یافتگان مکتب عاشورا از امنیت فعلی برخوردار نبودیم بلکه آنوقت بود که می‌شد ذهنیت تاریک معاون وزیر آقای روحانی را درباره ایران به رأی‌العین دید و لمس کرد!

گفتنیست، برخی محافل تحلیلی معتقدند، تقلّای یک جریان سیاسی خاص و همپیمانان آن برای سیاه و یأس‌آور جلوه دادن فضای ایران اسلامی قرار است که زمینه‌ساز رخدادی به نام «فتنه اقتصادی» و ناراضی‌سازی مردم از حکومت در زمینه‌های زیست اجتماعی و اقتصاد باشد...

اقتصاد ایران بحران‌زده است، جمهوری اسلامی آفت زده است، تحریم‌ها استخوان مردم را خرد کرده، خزانه خالیست، تهران شهر سوخته است، با آرمان‌های امام راحل فاصله زیادی داریم، مردم ایران گرسنه‌اند و جامعه ایرانی «شقی و درمانده» است![۲] تنها بخشی از اظهاراتی است که چهره‌های جریان چپ طی سال‌های اخیر علیه فضای کشور و مردم ایران گفته‌اند که برخی معتقدند هدف خاصی در پس پرده این اظهارات نهفته است.

جوابیه روزنامه آفتاب یزد به این بخش از وبلاگ مشرق، در انتهای همین خبر درج شده است

***

سینه‌زنی در تکیه اصلاح‌طلبان با موضوع من‌درآوردی «تجدید نظر مردم در انقلاب اسلامی»!

فردی به نام محمد سروش‌محلاتی که رسانه‌های اصلاح‌طلب گاهی از او با عنوان آیت‌الله و گاهی هم با عنوان حجت‌الاسلام یاد می‌کنند، به تازگی در یک جلسه اصلاح‌طلبان که گویا برای عزاداری برای سالار شهیدان برپا شده، با اشاره به قیام امام حسین(ع) گفته است:

«مشکل بسیاری از انقلاب‌ها این است که ممکن است در مقطعی مردم به انقلاب روی آورند اما هنگامی که عقب نشینی صورت گرفت و مردم از انقلاب برگشتند، حرکت وضع دیگری پیدا میکند. مشکل آنجاست که بعد از آن کسانی میگویند مابه عنوان رهبران انقلاب تشخیص می‌دهیم که چه باید کرد و چه نباید کرد. رهبران به مردم می‌گویند شما بیخود و بیجا می‌کنید که از انقلاب روی می‌گردانید، تشخیص با ما رهبران است. در گام نخست مردم با خواست خود آنها رأی روی کار آوردند اما وقتی دیگر خواست مردم به انقلاب نبود، میگویند چه مردم بخواهند و چه نخواهند انقلاب باید ادامه یابد...تعبیر عجیبی مرحوم شهید مطهری دارد که می‌گوید مشکل انقلاب‌ها این است که معمولا نیابت‌بردار میشوند. و بعد توضیح میدهد که کسانی که خود را رهبر انقلاب می‌دانند، حتی اگر مردم نخواهند و آنها را دیگر نپذیرند، به مردم می‌گویند که ما خودمان از طرف شما تصمیم می‌گیریم.»(جماران)[۳]

*آقای سروش محلاتی که در ایام انتخابات مجلس خبرگان اعلام کرده بود اعضای این مجلس خبره نیستند و در جریان کاندیداتوری خود برای انتخابات این مجلس نیز از سوی شورای نگهبان تأیید صلاحیت نشد؛ به بهانه قیام امام حسین(ع) تئوری براندازانه‌ی «تجدید نظر در انقلاب اسلامی» را مطرح کرده است.

چند سال قبل از او، علیرضا بهشتی و سعید حجاریان هم صحبت‌هایی را در این زمینه مطرح کرده‌اند.

بهشتی زمانی در یک مصاحبه با اشاره به همین معنی گفته بود:

«عده‌ای از مردم در هر زمانی به‌نظرشان می‌آید می‌خواهند زندگی فردی و اجتماعی‌شان براساس یک مکتب اداره شود. اینجا افراد تصمیم می‌گیرند آگاهانه و آزادانه واردِ یک قرارداد اجتماعی بشوند. وقتی می‌گویم این مرام و مکتب را به عنوان مرام فردی و اجتماعی خودم انتخاب کنم، یعنی یک نظام حق و تکلیف را پذیرفته‌ام و پایبندی‌ها را از همین حالا می‌پذیرم. این برداشت درباره ایدئولوژی‌هایی مثل سوسیالیسم یا مارکسیسم یا اسلام انقلابی صدق می‌کند... اگر افراد یک قرارداد اجتماعی را بر این اساس تنظیم کردند و خواستند زندگی اجتماعی خود را اینطور تنظیم کنند و براساس آن زندگی فردی خود را تعیین کنند، نمی‌توانیم بگوییم آزادی‌ انتخاب‌ آنان مخدوش شده است. یک مورد باقی می‌ماند که مورد مهمی است، یعنی حق تجدیدنظرخواهی. چنانچه در قراردادهای معمولی مثل خرید و فروش و همکاری‌ها می‌بینید، یک ماده برای شرایط فسخ آن وجود دارد و اگر اختلاف‌نظری در این زمینه پیش آمد، مرجع داوری برای آن تعیین می‌شود. درباره قرارداد اجتماعی هم طبعاً باید چنین چیزی وجود داشته باشد، به این معنا که حق تجدیدنظر برای اعضا محترم شمرده می‌شود تا اگر من وارد قرارداد اجتماعی شدم و بعد نخواستم در این قرارداد باقی بمانم، راه‌ها و سازوکارهایی باشد که براساس آنها اجازه‌ی تجدیدنظر داشته باشم.»

چند ماه قبل از وی نیز سعید حجاریان طی مقاله‌ای در روزنامه شرق نوشته بود:

«تأسیس دولت بر اساس دیدگاه فلسفی "جان لاک" مبتنی ‌بر مالکیت است. بر اساس این دیدگاه مردم حق خود را برای صیانت از حقوقشان- تا حدی که آزادی خودشان سلب شود- به حاکم واگذار می‌کنند؛ حالا می‌توان این پرسش را مطرح کرد که اگر بخواهیم قراردادی را فسخ کنیم شرایط چگونه است؟ آیا عقد قرارداد دوطرفه است یا شروطی دارد که نمی‌توان آن را فسخ کرد؟! می‌توان گفت هر عقد، شروط ضمن عقد خود را دارد که طرفین آن را حین انجام قرارداد می‌پذیرند؛ مانند حق طلاق و حق تحصیل که زن و مرد حین عقد ازدواج لحاظ می‌کنند...لذا می‌توان گفت تعهد به قانون اساسی شرط ضمن عقد مردم و دولت است»!

سروش‌محلاتی، حجاریان و بهشتی در پرسش و پاسخ خود در پی بیان همان شبهه همیشگی یا به عبارت بهتر القای این معنا! هستند که اگر مردم روزی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران را نخواهند چه باید بکنند؟

شبهه‌ای که قبلاً اینطور بیان می‌شد که اگر مردم در همه‌پرسی ۱۲ فروردین سال ۵۸ به جمهوری اسلامی ایران «آری» نمی‌گفتند آنگاه چه اتفاقی رخ می‌داد؟!

این سؤال ۲ پاسخ دارد.

پاسخ اول منطقی است و آن اینکه رأی ندادن به صورتی از نظام حکومتی به این معنا نیست که شاکله آن حکومت باید به دوران پیشاانقلاب برگردد و زحمات و خون‌دل‌های انقلابیون را به باد بسپارد! بلکه به این معناست که اصلاحات لازم در سبد گزینه‌های مطلوب اعمال می‌شود و از بین گزینه‌ها یکی توسط مردم انتخاب می‌شود یا اینکه به گزینه‌ای رأی آری یا خیر داده می‌شود.

پاسخ دوم اما پاسخی است که امام راحل بعنوان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به این سؤال می‌دهد.

آن یار سفر کرده در روز ۹ فروردین سال ۵۸ و قبل از برگزاری رفراندوم، طی سخنانی در مدرسه فیضیه قم می‌فرماید:

"شما آزادید که به هرچه بخواهید رأی بدهید لکن رفراندم معنایش «آری» و «نه» است و لیکن شما آزاد هستید. به همین نکته هم توجه کنید که «نه» معنایش رژیم سلطنتی نیست؛ «نه» معنایش این است که جمهوری اسلامی را نمی‏خواهید. بعد می‏شود که شما رژیم سلطنتی خواستید و «نه» گفتید؛ می‏شود که جمهوری مطلق خواستید و «نه» گفتید؛ و می‏شود که جمهوری دموکراتیک خواستید و «نه» گفتید. «نه» معنایش رژیم سلطنتی نیست که از آن فرار کنید. در هر صورت شما مختارید که «آری» بگویید یا «نه» بگویید، یا هرچه دلتان می‏خواهد در ورقه بنویسید؛ کسی جلوی شما را نمی‏گیرد".

در ادامه این دو پاسخ، عده‌ای این شبهه یا به عبارت بهتر همان سؤال و جواب حجاریان و بهشتی و سروش‌محلاتی را با ادبیاتی دیگر تکرار می‌کنند مبنی بر اینکه اگر در روزگاری مردم و نسل‌های بعدی از نظام خسته شدند و قصد تغییر داشتند آنگاه چه باید کرد؟!

پاسخ این است که اولاً قصد تغییر در نظامی که مستظهر به اصول عقلایی، وحی منزل، شرع اسلامی و تحلیل صحیح(به معنی فهم واقعیت‌های جهان پیرامون) است؛ نه یک خواست طبیعی که «خیانت» به حقوق دیگران و خیانت به عقل و انسانیت است.

ثانیاً فرض بر اینکه کسی توانست هر ۴ مبنای عقل و شرع و وحی و تحلیل صحیح را زیر پا بگذارد و به قصد تغییر در نظام نائل شود؛ دو راه در پیش روی او وجود دارد:

اول، هجرت از سایه‌ی عملگری آن نظام و رفتن به حیطه‌ی سرزمینی حکومتی دیگر و دوم، دست بردن به قبضه شمشیر و جرأت مبارزه مردانه با آن نظام حاکم در کنار پذیرفتن تمام هزینه‌های این اقدام میلیتاریزه. (بدیهیست که پیگیری براندازی یک نظام سیاسی با پشت میز نشینی در سایه همان نظام، پوشیدن لباس بزرگان آن نظام و در سایه استفاده از امنیت و خدمات آن حکومت و یا با نکوهش «هزینه» و «کیش مرگ»! چیزی جز نفاق و در ادامه مفتضح شدن در مقابل قضاوت تاریخ نیست)

که البته منطقاً می‌توان گفت کسی که در راه مخالفت خود حاضر می‌شود عقل و شرع را زیر پا بگذارد؛ پس یقیناً به چیزی به نام مبارزه مردانه نیز پایبند نخواهد شد و لذا جز دامان تروریسم و نفاق و فتنه، آغوشی برایش گشاده نخواهد شد.

و ثالثاً باید دانست که اساساً سؤال و شبهه ذکر شده توسط حجاریان و دوستانش، در هیچیک از نظامات سیاسی دنیا به این زودی (پس از۴۰ سال) و در مرحله نوپایی مطرح نمی‌شود و حتی شبهه‌خواهان نیز می‌گذارند تا «غوره مویز شود» و عمر حکومت به رؤیت نسل‌های چند دهمین خود برسد؛ آنگاه به طرح چنین سؤالات خاصی می‌پردازند. تا خیرخواهانشان به رفع شبهات نسل‌هایی که اصحاب و سپس تابعین اصحاب انقلاب را ندیده‌اند، بپردازند و بدخواهانشان آرزوی اسلاف درگذشته خود مبنی بر براندازی آن حکومت را پِی بگیرند.[۴]

گفتنیست، سروش‌محلاتی همان کسی است که زمانی گفته بود ما شاد نیستیم چون امام حسین(ع) را محور قرار داده‌ایم. او همچنین در زمره کسانی است که با کنایه استبداد و دیکتاتوری نسبت به نظام اسلامی نیز سخن گفته است.[۵]

***

استعفای یواشکی برجامیان از ستاد برجام

محمود سریع‌القلم، از استادان اصلاح‌طلب و فردی که گفته می‌شود مشاور رئیس‌جمهور روحانی است، به تازگی طی مقاله‌ای که سایت جماران آنرا بازنشر داد، نوشته است:

«دایره اختلافات ایران و آمریکا به مراتب بزرگتر از موضوع هسته­ ای و برجام است. چه برجام بماند و چه نماند، این اختلافات پابرجا هستند. انتظارات عدالت­ خواهانه ما تحقق پیدا نخواهد کرد. از منظر تاریخی، ایرانی­ها ۱۷۰ سال است در پی روابط عادلانه با سه قدرت جهانی بوده ­اند که عموماً به ناکامی انجامیده است. امروز، گفتار درمانی دستگاه دیپلماسی تأثیر چندانی بر محاسبات و انتخاب­‌های طرف مقابل نخواهد گذاشت.»[۶]

*آقای سریع‌القلم صحبت‌های کاملاً درستی را مطرح کرده است. فی‌الواقع هم اختلافات ایران و آمریکا حل ناشدنی هستند و هم گفتاردرمانی تیم دیپلماسی دولت آقای روحانی تأثیری بر محاسبات طرف مقابل ندارد.

اما نکته اینجاست که این حرف‌های درست اما دیرهنگام را کسی مطرح می‌کند که خود در زمره مروّجین بزرگ برجامِ آقای روحانی به شمار می‌رود و هم او بود که زمانی برای تبلیغ برجام و در اعتراض به عزت‌خواهی مردم در مقابل برخی عبورهای برجامیان از خطوط قرمز گفته بود: راننده تاکسی یا یک لبوفروش دانشی درباره مسائل کشور ندارند![۷]

مردم هنوز به یاد دارند که سریع‌القلم در بحبوحه تقلّای دولت برای مذاکره با غرب می‌گفت: آمریکا دیگر قصد براندازی ایران را ندارد، خودکفایی بی‌معنیست و آمریکا از ناکارآمدی اقتصادی ما جلوگیری کرده است![۸]

به سخن دیگر اینکه اتفاقا بایستی آقای سریع‌القلم را یکی از ستادی‌های برجام به حساب آورد که نقشی مبنایی در تبیین شعارهای رئیس‌جمهور روحانی و البته ترویج لزوم توافق با غرب را داشته است و لذا اظهارات اخیر وی در انتقاد از دولت، انتقاد از گفتاردرمانی بی‌حاصل تیم دیپلماسی و بهانه بودن مسئله هسته‌ای نمی‌تواند و نبایستی برای کسی مسموع باشد.

در واقع می‌توان اینطور نتیجه گرفت که حرف‌های اخیر سریع‌القلم مصداق ضرب‌المثل ایرانی «کی بود، کی بود، من نبودم!» است.

گفتنیست، از اواسط سال گذشته و پس از مسجّل شدن بی‌دستاوردی برجام روحانی، چهره‌های مروّج این توافق یکی یکی در حال دست شستن از گذشته برجامی خود و توّاب نشان دادن خود نسبت به برجام روحانی هستند[۹] و روزگار به جایی رسیده است که آقایان ظریف و صالحی نیز درباره روزگار پساشکست برجام صحبت می‌کنند.

واضح و مبرهن است که این دودوزه‌بازی‌های و توبه‌های یواشکی و بی‌اسلوب می‌تواند به آسیب‌های بزرگی همچون شکل‌گیری شبکه شبه‌موسویان‌ها، جعل تاریخ و جلوگیری از عبرت گرفتن مردم از یک اشتباه بزرگ دولت، زمینه‌سازی برای طرح شوم نسبت دادن برجام و بی‌دستاوردی‌هایش به رهبری نظام و امکان تسرّی «محاسبه غلط» به ذهن مردم و مسئولان شود.

برخی تحلیلگران معتقدند «شکست رسمی» سرنوشت محتوم برجام روحانی است و این توافق پر غلط، منطقا میرا خواهد بود و امکان مانایی ندارد.

***********
 

پاسخ روزنامه آفتاب یزد به بخش اول وبلاگ مشرق:

***

1_ http://aftabeyazd.ir/?newsid=85809

2_ http://www.farsnews.com/printable.php?nn=13931209001475

3_ http://www.jamaran.ir/fa/tiny/news-754626

4_ http://www.farsnews.com/13940718001549

5_ http://www.ghatreh.com/news/nn30023631

6_ http://www.jamaran.ir/fa/tiny/news-755603

7_ http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920923000423

8_ http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13941111000309

9_mshrgh.ir/755691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 29
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 16
  • یزدی IR ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    81 30
    جناب آقای کلانتری شاید عزاداری برامام حسین ع برشما و حزب ....اصلاح طلب اثری نداشته باشد اما به کوری چشم دشمنان هرسال باتوجه به توطعه جدید دشمنان جوانان و مردم بیشتر به امام حسین ع و عمل به آن روی می آورند مانند شهید حججی مرگ بر انگلیس خبیث
  • ایرانی IR ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    56 15
    واقعا مردم خیلی ناامیدن، فقر، بیکاری، گرسنگیوووووما اینارو تو اطرافمون به وضوح می‌بینیم. از همه بدتر اعتیاد. برا مردم بدبخت ایران چیکار کردین.
    • IR ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
      33 17
      والا نظر اکونومویست اینه که ایران پنجمین مقام امید به زندگی در جهان رو داره. شماها یه کم زیادی همه چیو تار می بینین! البته فرمود: کسی که خودشو به خواب زده رو هرگز نمی شه بیدارش کرد.
  • SE ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    38 17
    ...نامه ظلمت یزد جز مطالب توهین آمیز به دین و حمله به دینداران و مقدسات مطلب دیگری هم می نویسد؟
    • سید IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
      36 9
      از اصلاح طلبان تهوع آور جز این انتظاری نیست!
  • من IR ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    25 3
    برجام مرده وامریکا می خواهد انرا دفن کندولی بعضی ها هنوز انرا باورندارندوبعضی دیگر ازطرفداران برجام تازه به این مسئله پی برده اند.
  • IR ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    25 4
    شما ماهواره تماشا میکنی انگار آقای معاون وزیر! از بد بودن اقتصاد مردم ایران همین بس که دومین وارد کننده پیانو و مقام اول جراحی زیبایی در جهان هستیم. خود اصلاح طلبهام میگن قشر متوسط تو ایران زیاد شده...
  • مهران IR ۰۹:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    28 5
    لکه ننگ برجام از دامن اصلاحات پاک نشدنی است .
  • ناشناس IR ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    25 6
    این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگهداشته است (امام خمینی ره)
  • IR ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    13 0
    دستگاه های امنیتی باید متوجه رفتار کسانی که برجام را عاشقانه تبلیغ می کردند اما حالا بدون توبه از گذشته آنرا نقد می کنند باشند. توطئه ای در کار است شاید...
  • IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    17 3
    چون اصلاح طلبان تهوع آور راه انقلاب را با بخور بخور و رانت و فساد در پیش گرفته اند
  • IR ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    17 1
    پس ببینید اگر همین عزاداری ها و محرم و صفرها و رمضانها نبود دیگر جامعه ما چه می شد. آری. تا روشنفکران مفسد و خائن در مراکز تصمیم ساز و تصمیم گیر نظام نفوذ دارند باید خدا را شکر کنیم که هنوز حوادثی نظیر لاس وگاس در ایران رخ نداده است.
  • IR ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    14 2
    درپی افشاگری آیت الله جنتی در این خصوص حجت‌الاسلام مصلحي در تاریخ 9 شهریور 89 در حاشيه جلسه هيئت دولت ‌در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه بحث يك ميليارد دلاري كمك به سران فتنه توسط برخي كشورها واقعيت دارد، گفت: بله اين موضوع واقعيت دارد و شما مي‌توانيد بالاتر از آن را نيز حساب كنيد. پس از این اظهارات برخی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، به بیان جزئیات بیشتری از دریافت کمک مالی سران فتنه از غرب پرداخته و از ارائه اسناد آن خبر داده اند. زهره الهیان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هشتم با اشاره به کمک مالی ۱۷ میلیاردی کشورهای غربی به جریان فتنه، گفت: مستندات این کمک مالی غرب در اختیار وزارت اطلاعات است که با توجه به درخواست مدعی‌العموم برای تفهیم اتهام درآینده به سران فتنه ارائه می‌شود.عباسعلی کدخدایی، سخنگوی وقت شورای نگهبان نیز در گفتگویی خبر از ارائه اسناد دریافت کمک یک میلیاردی خاتمی به دادگاه سران فتنه می دهد.
  • عبدالله IR ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    4 0
    درصورت صاحب سخن نگه کردم کریه آمدصورتش /کج و معوج ، ویاج ومأج سخن لخت بی عورتش \ گفتمش نه آینه وخودشکستن دوای توست /نه دواوشفافرستندت ازخانه دوست/ آقای کلانتری جمله اولت بوی سومبوفارزبود ومنت متعجب ازآنکه کبوترمیپراند وهیچ هنری ندارد جزتهمت ملتی که نیمه وزیری خوبی مردمی نبیند که پیامبرقوم سلمانش خواندزشرافت وازعلم وهنرش ازعلم ازلی نیکو بگفت ،جوانش این مولایش باشدودنیایی اسوه والگوه چنین ملتی را گرفته است . تو درجهنم بهشت ثروتی وسخاوتمند این ملت برکس وهمسایه وهموطن نمی بینی ودولتی نیست این دولت بیجام که تورابرگزیده که تادرحال ازپست ومقام تورابیفکندتا سخن گفتن وبیان کردن یادت بیاید . نفاق وسط جملات تکنیک انشاالله گربه است راترویج میدهد ، آنجاکه علیهم السلام گفته ای . وهابیت غیرازاین که چیزی نیفزودندتهمت بیشتری نگفته بود . خدایا مارا ببخش که به بلای کلانتری درابتکار۲۰۳۰ برهیچی خودتاکیدمینمایندمبتلاکردی .ببخش بسیارببخش
  • رضا IR ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    29 0
    باید از آقای محلاتی پرسید شما برای اسلام و انقلاب اسلامی که در سایه اش به واسطه خون شهیدان ، محل امنی برای سخنرانی دست و پا کردی چه خدماتی عرضه داشته ای.
  • IR ۱۱:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    15 1
    جناب آقای کلانتری مثل اینکه سیره اهل بیت و پیام عاشورا در بسیاری از شما مسیولین هم تاثیر نداشته. این همه فساد و چپاول و تجمل گرایی و دزدی و خوردن حق مردم بیچاره و ارباب رعیتی برخورد کردن با مردم چیزی نیست که امام حسین یاد داده باشه به شما.
  • مشهدالرضا IR ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    18 2
    جناب آقای کلانتری مشکلاتی که ذکر کردید به عزاداری ها مربوط نمی شود، مشکل آنجاست که امثال شما در پست های کلان کشور مسئولیت دارید که علاوه بر اینکه اندک مطالعه و بینشی نسبت به واقعه عاشورا و عزاداری های سیدالشهدا ندارید، هیچ عمل مثبتی نیز در جهت رفع مشکلاتی که متذکر شدید انجام نداده اید و تنها کاری که از شما بر می آید حرف زدن است که آن را هم به امام حسین(ع) ربط می دهید.
  • مجید IR ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    17 0
    ایشون خیلی درست فرمودند. تفاوت حرکت در راه امام حسین و راه عمربن صدر همینه باید بررسی و تحلیل آماری بشه چند درصد از کسانی که در راه امام حسین بودن در افزایش فحشا، دزدی و طلاق و بزهکاری اجتماعی نقش داشتن وچند درصد از دنیا طلبان و تمسخر کنندگان امام حسین در اون آمار نقش داشتن. نهایت راه امام حسین می شه شهید حججی 25 ساله و راه غیر امام حسین می شه جوانانی که دوست خودشون رو به قتل می رسوننو باجنازش سلفی می گیرن. باید به کسانی که در راه بی دینی از هم سبقت می گیرن تذکر داد و روی اونها کار کرد تا آمار بزهکاری پایین بیاد
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    12 1
    اونی که دزدی میکنه در عزاداری امام حسین شرکت نمیکنه چون اعتقادی نداره. ولی عوضش ممکنه به سرسپرده های غرب رای میده
  • عـــــــلی IR ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    7 3
    آقای کلانتری!!! چند درصد مردُم ایران را مجرمین تشکیل میدهند؟ در مُقـابل چند درصد مردُم ایران را مُحبّین پاک و صادق اهل بیت علیهم السلام که به کار و زندگی ساده و عادی روزانه و عبادات و طاعات خود بدون هیچ حاشیه و مشکل و ایجاد جُرم و مزاحمتی برای دیگران مشغول هستند؟ در هر کشوری بالاخره عدّه ای مُجرم وجود دارد و این صحیح نیست که بدلیل وجود تعدادی مُجرم در یک کشور کلّ مردم آن کشور را مُجرم خواند و اگر چنین بگوئیم قطعاً کوته نظرانه خواهد بود. آن مردمی که درصد بیشتر جامعه را تشکیل میدهند و همانطور که قبل تر عرض کردم بدون حاشیه و جُرمی بصورت روان و ساده و کاملاً عادی در جامعه مشغول زندگیشان هستند، تحت تأثیر آموزه های دین و اهل بیت(ع) و بدن شک با بهره گیری از مفاهیم عمیق نهضت امام حُسین(ع) به این زندگی و پرهیز از گناه و اجتناب از هنجار شکنی مشغولند و هیچگونه دردسر و هزینه ای را برای جامعه ایجاد نکرده و نمیکنند و علاوه بر این با تمام مُشکلات خُرد و کلان اقتصادی و مــــالی که در اثر سوء مُدیریتهای امثال شما آقایون بوجود آمده و گریبان مردُم را بشدّت گرفته نیز راه میآیند. معلوم نیست اینها چی از جان این مردُم شیعه این آب و خاک و مُحبّین اهل بیت علیهم السلام میخواهند. اقتصاد و زندگی مردُم را به نابودی کشاندند، حالا دُنبال تخریب مفاهیم دینی و اعتقادات مردم اُفتادند. جوری حرف میزنید که انگار از صدقه سر شماها مردُم رفتند در مراسم عزاداری امام حُسین(ع) شرکت کردند و حالا الآن نتیجه ی مطلوبی که میخواستید را نگرفتید و پولی که خرج نکرده اید و زحماتی که نکشیده اید حرام شده و حالا دارین از این نوع عملکرد مردُم هم انتقاد میکنید. والله حیـــــاء هم خیلی خوبه بخُــدا.
  • نرگس IR ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    1 1
    چرا نظر منو منتشر نکردین مگه دروغ بود؟؟؟؟؟
  • sanaz IR ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    4 2
    دلیل رشد این ناهنجاری ها امثال خود جناب کلانتری هستند که با دست اندازی در بیت المال عرصه اقتصاد را بر مردم تنگ کرده اند . لظفا کمی در باره کارهایتان در زمان تصدی استانداری یزد در دوره دولت اصلاحات توضیح دهید .
  • IR ۱۵:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    2 0
    "چرا...آثار روحی و معنوی و عملی بر رفتار و منش و اخلاق ما نمی‌گذارد؟ پاسخ: لقمه حرام و ربا در جامعه که بجز اندکی کل جامعه را آلوده کرده 2- دروغ 3- ریا و تزویر خلاصه کلام: دین را به دنیا فروختن
  • یزدان پرست IR ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    6 1
    السلام علیکم عزاداری ها قبول نامه شهید صدر در اوج پیروزی انقلاب اسلامی، خطاب به جوانان انقلابی ایران را می خواندم و مقایسه می کردم با سخنان امثال این بی سوادها ... شهید صدر که مرجع تقلید و نابغه علو و دانش است و نظریات اقتصادی و بانکداری او در دنیا شناخته شده است، درباره انقلاب ایران چه نظری دارد و این نظریه پردازان بی اطلاع چه می گویند؟! راست گفته اند که وقتی شیران، بیشه را خالی کنند....
  • IR ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    1 0
    به نظرم تا حدودی درسته میگه من شخصا آدم می شناسم خیلی پرشود توی عزاداری شرکت میکنه ولی روش و منش کلاهبرداری و مال مردم خوری رو چند مدت بعد دوباره شروع میکنه
  • سرباز امام خامنه ای IR ۱۸:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    1 2
    در خصوص تراریخته تو رو خدا با پروفسور کرمی دئیس دانشگاه بقیه الله مصاحبه کنید کلانتر و دوستش قره یاضی کشاورزی رو نابود و مردم رو مریض
  • مهماندار هواپیما IR ۱۹:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
    2 1
    اقای کلانتری تاثیر مهمش این است که مردم به حرمت امام حسین زندگی شما مفت خورها و خانواده هایتان را می بخشند
  • علي IR ۰۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۳
    4 2
    حرف كلانتري درسته قبل از انقلاب 10000زندتني داشتيم الان 220000به اعلام قوه قضاييه 15ميليون پرونده در دادگاهها هست يعني حداقل 30ميليون تو ايران درگير دادگاه هستن اينو گفتم ولي ميدونم چاپ نميكنيد
  • ایرانی ۲۱:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۴
    1 0
    آقای کلانتری تا شما تکنوکرات ها هستید همین طور که می گویید چون فرصت طلب و نون به نرخ روز هستید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس