به گزارش مشرق به نقل از ساوث چاینا مورنینگ پست، به گفته «وو یانشنگ» مدیر شرکت علم و فناوری هوافضای چین، این نسل جدید موشک ها که با نام رمز «موشک ۹۲۱» از آن یاد می شود، می توانند یک مدارگرد با ظرفیت ۳ سرنشین و یک لندر ماه با گنجایش ۲ نفر را به فضا ببرند.
موشک ۹۲۱ می تواند ۷۰ تن بار را به مدار زمین و ۲۵ تن محموله به ماه ببرد.
یانشینگ همچنین طی سخنرانی در یک انجمن، جزئیاتی از برنامه های فضایی چین را فاش و به طرح هایی برای اکتشاف سیارات دیگر و حتی سفر به ورای منظومه شمسی برای جستجوی اماکنی با قابلیت پشتیبانی از حیات اشاره کرد.
برنامه های فضایی چین شامل چند ماموریت «چانگ» نیز می شود که هدف آنها انتقال نمونه هایی از بخش دورافتاده ماه به زمین در ۲۰۲۶ میلادی، یک تحقیق درباره محیط و منابع موجود در قطب جنوب ماه در سال بعد از آن و همچنین ایجاد یک مقر تحقیقاتی در قطب جنوب ماه در ۲۰۲۸ میلادی است.
مقامات فضایی چین امیدوارند تا حدود ۲۰۳۰ میلادی فضانوردان را به ماه بفرستند، با این وجود هیچ تاریخ مشخصی برای انجام این عملیات اعلام نشده است.
همچنین به گفته یانشینگ چین برنامه هایی برای ارسال کاوشگر به مریخ و جمع آوری نمونه ارسال آنها به زمین طی ۱۰ تا ۱۵ سال آینده دارد.
دیگر اهداف این کشور در حوزه فضایی شامل ارسال کاوشگری به اعماق فضا در ۲۰۲۵ برای اکتشاف سیارک های نزدیک زمین و کمربند سیارکی است.
علاوه بر این موارد چین تصمیم دارد ماموریت هایی برای اکتشاف مشتری و قمرهایش، اورانوس، خورشید و مرز منظومه شمسی انجام دهد.
در کنار این موارد یک پروژه اکتشاف سیارات دیگر با قابلیت پشتیبانی از حیات در ورای منظومه شمسی با نام رمزی «Sound Search» نیز از ۲۰۳۰ میلادی آغاز می شود.
همچنین چین طرح هایی برای توسعه سیستم سرویس فضایی برای تعویض تجهیزات ماهواره های موجود در فضا و نگهداری آنها نیز در نظر دارد.