کد خبر 1630835
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
فعالیت ۵ هزار بنگاه معاملات املاک غیرمجاز در تهران

دبیر کارگروه کنترل و تنظیم بازار املاک و مستغلات از فعالیت بیش از پنج هزار بنگاه معاملات املاک غیرمجاز در سطح شهر تهران خبر داد.

به گزارش مشرق، با اعلام وزارت راه و شهرسازی، «یاسر دستمالچیان» در خصوص اخباری مبنی بر وجود ۲ هزار و ۵۰۰ بنگاه مشاور املاک غیرمجاز در سطح شهر تهران توضیحاتی ارائه کرد و گفت: به تازگی اعلام شده که ۱۲ هزار بنگاه مشاور املاک مجاز و ۲ هزار و ۵۰۰ بنگاه غیرمجاز در سطح شهر تهران وجود دارد که به نظر می رسد این آمار در خصوص غیرمجازها چندان با واقعیت منطبق نباشد.

وی بیان داشت: طبق اعلام اتحادیه مشاوران املاک، در سال گذشته یک هزار و ۲۰۰ بنگاه مشاور املاک در سطح شهر تهران وجود داشته است، این در حالی است که طبق بررسی‌های انجام شده هم‌اکنون در شهر تهران بیش از پنج هزار بنگاه مشاور املاک غیرمجاز در حال فعالیت است.

دبیر کارگروه کنترل و تنظیم بازار املاک و مستغلات بر ثبت رسمی معاملات خرید و فروش و همچنین اجاره تاکید کرد و افزود: مشاهده می شود برخی به خلاف نسبت به کد فروشی در پیشوا، قرچک و ورامین اقدام کرده اند که ضرورت دارد تا به این قبیل فعالیت های خلاف قانون و غیرمجاز پایان دهند.

دستمالچیان افزود: طبق آمارها بیش از پنج هزار بنگاه مشاور املاک غیرمجاز در سطح شهر تهران وجود دارد که در استان تهران این رقم بسیار بیشتر ثبت شده است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات این تعداد بنگاه های غیرمجاز، فرار مالیاتی گسترده ای است که در این حوزه شکل گرفته است. بنابراین ما آمادگی داریم تا در طرح مشترکی با سازمان امور مالیاتی با واحدهای غیرمجاز برخورد کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • پدرام IR ۱۱:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
    0 0
    سلام فقط مالیات یا مشکل امنیتی و فرهنگی چه خبره واقعا پس آمار خانه های خالی و فاقد مجوز بیداد میکنه در صنف باید بست
  • هموطن ایرانی IR ۱۲:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
    0 0
    مشاورین املاک تابحال برای ثبت قرارداد از توکن ( تحت نظر اتحادیه شان) استفاده کرده اند اما سامانه خودنویس طوری طراحی شده که هر کسی حتی بدون پروانه کسب براحتی به کمک آن می تواند قرارداد تنظیم کند و براحتی سوء استفاده امکانپذیر شده است که شاهد سوء استفاده از این سامانه بوده ام امضاء دیجیتال هم می تواند براحتی مورد سوء استفاده قرار گیرد چرا که با دانستن کدملی و کد یک پیامک امضاء حاصل می شود و براحتی سر افراد نا وارد کلاه می رود. سامانه خودنویس هر چند با حسن نیت ارائه شده ولی آینده خوبی را برای قرار دادها ترسیم نمی کند و امکان فرار مالیاتی و سوء استفاده را بصورت نا خواسته فراهم ساخته است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس