در دنیای بازیگری، بازیگران سینما، تئاتر و تلویزیون، گاهی نقش قهرمانان و مثبت را بازی می کنند و برخی اوقات نیز نقش های منفی و ضدقهرمان. بعضی از بازی ها چنان قوی و حرفه ای از آب در می آیند که تا مدت ها در ذهن مخاطب باقی می مانند و همین نقش های برتر است که ستاره ها و سوپر استارها را در تاریخ هنر جاودانه می سازد. کارگردان و بازیگر در صورتیکه که بتواند احساسات مخاطبان را بیشتر قلقلک دهد و به دلشان بنشیند، محبوب می شوند و این محبوبیت نه به شخصیت هنرمند بلکه به اثری که از خود برجای گذاشته بیشتر ارتباط پیدا میکند.
این بازیگر معروف در یکی از آخرین کارهایی که به ایفای نقش پرداخته در اثری از اصغر فرهادی، کارگردان سینما، حضور پیدا کرده و به خاطر بازی در این فیلم توانست نخل بهترین بازیگر مرد جشنواره کن را در می 2016 به دست آورد. کسب این جایزه با واکنش های گسترده ای روبه رو شد و تعداد زیادی از بازیگران و هنرمندان به تمجید از شهاب حسینی پرداختند. علاوه بر رسانه های خبری داخلی، رسانه های بیگانه نیز این رویداد هنری و حضور آقای حسینی در شهر کن و دریافت جایزه او را پوشش گسترده ای دادند. استقبال اینچنینی از شهاب حسینی گویای توانمندی های این بازیگر است اما این توانمندی ها زمانی می تواند فراموش و به کنار نهاده شود و شهاب حسینی به خاطر حضور در مجلسی یا ایفای نقش متفاوت با شاخص های جریان شبه روشنفکری در ایران، مورد هجمه و حمله سهمگینی قرار گیرد.
در حالیکه افرادی که خود را روشنفکر سیاسی، هنری، اجتماعی و فرهنگی می نامند در ارسال پیام تبریک به شهاب حسینی و یا تبلیغ و نگارش یادداشت، تحلیل و خبر به خاطر کسب نخل بهترین بازیگر در جشنواره کن گوی سبقت را از یکدیگر ربوده اند، زمانی او را به خاطر ایفانی نقش سرلشکر شهید عباس بابایی و حضور در جلسه دیدار بازیگران و هنرمندان با رهبر معظم انقلاب، بایکوت و تحریم کرده بودند. در حالیکه در حال حاضر، در شبکه های اجتماعی تصاویر و کلیپ های شهاب حسینی به صورت گسترده ای منتشر می شوند، درست 6 سال قبل کمپین های با نام "من از شهاب حسینی متنفرم"، در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک به راه افتاده بود، آن هم به جرم حضور در جلسه ای برای بیان دغدغه های اهالی هنر. حامیان جنبش به اصطلاح سبز، عمل او را خیانت به آرمان هایشان توصیف کردند و شهاب حسینی و هر آنچه به وی ارتباط داشت مورد تنفر این دسته از افراد قرار گرفت. او را مزدور نظام نامیدند و به او بدو بیرا گفتند. شهاب حسینی در سال 89 پس از فتنه 88 در دیداری حضور یافته بود که دیدار با رهبر معظم انقلاب هزینه داشت و بسیاری از آن سر باز زدند. توهم و نفرت شبه روشنفکری بار دیگر دست در دست هم، سعی داشتند هنرمندی را به خاطر بیان دیدگاه اش تحریم و بایکوت کنند.
منبع: فرهنگ نیوز