سرویس سیاست مشرق- با آغاز سال نو میلادی لیدرهای اصلی ضدانقلاب با منتشر کردن چند توییت مشترک خبر از هماهنگی میان خود باوجود اختلافات هویتی دادند، در آن روزها سازمان سیا با تشکیل یک اتاق ویژه برای عناصر برانداز سعی میکرد جمع اضداد را به یکدیگر نزدیک کرده تا حداقل در ظاهر آنها را باهم متحد نشان دهد.
اقدام مشترک این چهرهها خیلی زود مورد توجه رسانههای مخالف جمهوری اسلامی قرار گرفت. «اینترنشنال»، «بیبیسی فارسی» و «صدای آمریکا» انتشار مشترک این چند خط پیام را بهگونهای پوشش دادند که گویی در پی یک تحرک بیسابقه سیاسی، همه اختلافات برطرف شده است. در حقیقت تلاش این رسانهها بر این بود که این اقدام سطحی را نتیجهبخش جلوه دهند.
رابرت مالی مسئول تیم مذاکرهکننده آمریکاییها در برجام اغتشاشات در ایران را یک جنبش مداوم خوانده و ضمن حمایت از سرمایهگذاری دولت بایدن روی پروژه آشوب کنایه زده بود که ضدانقلاب صفحه جدیدی در تاریخ ایران خواهد نوشت! آن روزها ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا مدام زیر گوش بایدن میخواند که جنس تحرکات سیاسی در ایران متفاوت از سال ۲۰۰۸ (فتنه) بوده و بایدن نباید اشتباه اوباما را تکرار کند.
این دست تحلیلها باعث شده بود تا دولت آمریکا تمامقد پشت براندازان قرارگرفته و از تمامی ابزارهای خود برای حمایت از این طیف هفتخط استفاده کند. آن روزها آنقدر پشت ضدانقلاب از حمایت کشورهای غربی گرم بود که رضا ربع پهلوی نماینده سلطنتطلبان در اتاق آشوب سازی در دانشگاه جورج تاون خبر از راه افتادن یک اتوبوس بهسوی تهران داده و اعلام کند که برای همه طیفهای براندازی در این اتوبوس جا بازشده است.
عکس/ تحلیل غلط آمریکاییها از توان و تراز اغتشاشات پاییزی در ایران
سه پرده از نمایش سیرک بزرگ براندازی
این اتوبوس مجانی با بلیت اهدایی از سوی سرویسهای جاسوسی غربی خیلی زود از مسیر خود منحرف میشود، تلاش رضا ربع پهلوی برای به راه انداختن هیاهوی رسانهای تحت عنوان کمپین «من وکالت میدهم» حکایت از آن داشت که ائتلاف پیشین نهتنها به کاهش اختلافها منجر نشده، بلکه تفرقه میان جریانهای اپوزیسیون را گسترش داده است، این کمپین اولین نشانهها از شکست پروژه همسانسازی اپوزیسیون توسط آمریکاییها بود، عبدالله مهتدی پس از این نشست اعلام کرد که ممکن است گروهک تروریستی کومله بهجای همکاری با لیدرهای سازمان سیا به سراغ گروهک منافقین رفته و با آنها اعلام همکاری کند، پیش از حزب تروریستی دموکرات کردستان با سازمان منافقین پیمان همکاری بسته بود. مهتدی در نشست با لیدرهای اغتشاشات از آنها خواسته بود جدایی کردستان ایران از حکومت مرکزی را تائید کنند!
رضا پهلوی که انتظار داشت با کمپین من وکالت میدهم سردمداری ضدانقلاب را به دست بگیرد، با بیاعتنایی و بدرفتارهایی از سوی علینژاد و اسماعیلیون روبرو شد، این اختلافات تا جایی پیش رفت که در میتینگهای چند ده نفره گروهکها در کشورهای اروپایی سلطنتطلبها و منافقین با سلاح سرد و گرم به جان یکدیگر بیافتند! این وضعیت آشفته باعث شد تا سازمان سیا به دنبال راهحلهای جدیدی برای سازماندهی اغتشاشات برود.
انتشار جزوه براندازی با تِم تجزیهطلبی با نام منشور مهسا دومین تلاش سازمان سیا برای ایجاد هماهنگی میان ضدانقلاب بود؛ اما بیان برخی موارد عجیب چون دادن حق تجزیه ایران به برخی گروهکها ازجمله ضدانقلاب کردی باعث ایجاد انشقاق شدید میان تجزیهطلبان و ملیگرایان سکولار با لیدرهای سازمان سیا شد، منشور مهسا بهشدت دارای ادبیات نزدیک به نفاق داشته از این رو با واکنش شدید از جانب برخی همکاران شبکه ضدانقلاب روبهرو میشود.
عکس/ منشور همبستگی مهسا یا جزوه تجزیه ایران؟
ازجمله شهرام همایون گرداننده یک شبکه تلویزیونی سلطنتطلب میگوید که امیدی به اپوزیسیون خارج از کشور نمیشود داشت، اینکه میگویند صدای شمارا ما به دنیا برسانیم، در دوره ناصرالدینشاه که زندگی نمیکنیم، در دوره دیجیتال زندگی میکنیم. تمام اتفاقاتی که در ایران میافتد پیش از ماها، کاخ سفید، سازمانهای امنیتی و دولتهای مختلف از آن خبردارند و اگر عکسالعملی نشان نمیدهند به دلیل این است که منفعتی در آن نمیبینند. این موضوع را برای همیشه پروندهاش را ببندید که ما قرار است صدای مردم باشیم. خاکبرسر کاخ سفیدی که بخواهد امروز در عصر دیجیتال صدای شمارا از زبان من بشنود!
برگزاری نشست با شتابدهندگان مالی آشوب در دانشگاه استنفورد با عنوان «پروژه گذار» تلاش دیگری از جانب غربیها برای القای کسب اعتبار بیشتر اجتماعی برای ضدانقلاب بود که بازهم به نتیجه دلخواه نرسید! در این نشست بنیاد آمریکایی هور بهصورت علنی اعلام میکند که بهعنوان شبکه مادر در آشوبهای پاییزی حضورداشته است. بر اساس پروژه گذار قرار بود تمامی ردههای مختلف از نیروهای مؤثر روشنفکری، سلبریتیهای هنری، چهرههای ورزشی (هولیگانیسم) و عناصر سیاسی با یکدیگر ائتلاف کنند.
عکس/ بنیاد هور برگزارکننده نشست گذار ضدانقلاب
نکته جالبتوجه آنکه رضا پهلوی از حضور در نشست گذار انصراف داده تا پازل هماهنگی میان ضدانقلاب در کمتر از چند ساعت از درون دچار فروپاشی شود؛ کیوان عباسی مدیر کانال تلویزیونی من و تو اعلام میکند که ضدانقلاب یک سیرک سیاسی راه انداخته و این سیرک زودتر ازآنچه انتظار میرفت به بنبست رسید و چیزی به تعطیلش نمانده است خواهد شد.
یاسمین پهلوی همسر رضا ربع پهلوی نیز پس از برگزاری نشست گذار در استنفورد حامد اسماعیلیون را متهم به همکاری با گروهک تروریستی منافقین کرده و میگوید: برای من روشن نیست چرا آقای اسماعیلیون وقت این جلسه را صرف دادخواهی برای خانوادههای مجاهدین میکند. من فکر میکنم آقای اسماعیلیون باید روی موضوع خانوادههای قربانیان انقلاب مهسا امینی کند!
کاملیا انتخابیفرد سردبیر ایندیپندنت فارسی که ارتباط تشکیلاتی با خاندان پهلوی دارد هم بهشدت از اسماعیلیون انتقاد کرد و نوشت: آقای اسماعیلیون برای یک فرقه تروریستی درخواست عدالت میکند اما برای دیگرانی که به جرم ساواکی و طاغوتی توسط مجاهدین (منافقین) اعدام صحرایی شدند درخواست دادخواهی نمیکند.
اندکی پسازاین افشاگریهای عجیب پنج گروه ضدانقلاب رسماً از منشور مهسا انشعاب کرده و اعلام میکنند که دیگر حاضر به همکاری با اتاق براندازی سازمان سیا نبوده و درخواست حمایت مستقل از سوی آمریکاییها میکنند. اتحاد جمهوریخواهان ایران، جبهه ملی ایران ـ اروپا، حزب چپ ایران (گروهک تروریستی فدائیان خلق)، سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور و همبستگی جمهوریخواهان ایران پنج گروه سیاسی بودند که با عبور از منشور براندازی مهسا طرح جدیدی با عنوان «همگامی» را مطرح کردهاند.
بهروز خلیق عضو سابق گروهک تروریستی فدائیان خلق در این نشست اعلام کرده است نویسندگان منشور براندازی تکروی کرده و سایر عناصر ضدانقلاب در خارج را حذف و بایکوت کردهاند.
نمایندگان دوشاخه گروهک جبهه ملی نیز در این پلنوم سیاسی با اعلام مخالفت با تصمیمات گرفتهشده در نشست جورج تاون و استنفورد اعلام کردهاند که منشور نوشتهشده توسط سازمان سیا تمایلات شدید تجزیهطلبانه دارد! این پنج گروه اعلام میکنند که در این منشور با جملاتی شبیه به «تمرکززدایی از قدرت با سپردن اختیارات مالی، اداری و سیاستگذاری به نهادهای منتخب استانی، شهری و ناحیهای» ایده تجزیه ایران بهصورت علنی تبلیغشده است، این ایده سالها پیش در عراق و با محوریت کردستان پیاده شده و نتیجهای جز آشوب و تنش برای مردم آن کشور نداشت.
پیش از اعلام انشعاب پنج گروهک ضدانقلاب از ائتلاف سازمان سیا، نمایندگان این جمع با رضا ربع پهلوی دیدار کرده و نسبت به حضور ضدانقلاب کردی ازجمله رهبر گروهک تروریستی کومله اعتراض کرده بودند، یکی از حاضران در این جمع روایت کرده است که رضا پهلوی به معترضان اعلام کرده است که عبدالله مهتدی و حزبش قابلحذف شدن نبوده و حضور آنها در ائتلاف ضدانقلاب ضروری است!
همزمان با افزایش درگیریها در سیرک بزرگ ضدانقلاب به ناگهان امیرعباس فخر آور نیز در یک لایو اینستاگرامی مصی علینژاد را متهم به دزدی کرده و اعلام میکند که این فرد دزد است و حتی برای زندانی که نرفته درخواست ۵۰۰ میلیون دلار کرده تا از پولهای بلوکهشده مردم ایران به او بدهند.
فیلم و عکس/ ضد انقلاب: مصی علینژاد دزد است!
افشاگریهای ضدانقلاب علیه یکدیگر در اتوبوس هوس باعث میشود، لشگر رباتی و فحاش که در طی ۱۰۰ روز اغتشاشات پاییزی جهت عملیات روانی فعالشده بود، این بار شروع به عملیات داخلی برای تسویه درونی کند. درحالیکه تیم سایبری نزدیک به منافقین با پروموت کرده مصی علینژاد و حامد اسماعیلیون علیه سلطنتطلبان فعالشده و عملیات تخریبی علیه رضا ربع پهلوی را آغاز میکنند، گفتهشده است که کامبیز فروهر عضو سابق نایاک در هدایت این عملیات روانی فعال بوده است.
از آنسو سلطنتطلبان نیز برای گرفتن انتقام سایبری از طیف نزدیک به منافقین دستبهکار شده و با تهدید و فحاشی به سیرک وارد میشوند این مسئله باعث میشود تا نازنین بنیادی پرستوی جنسی تام کروز صفحه خود در توییتر را تعلیق کرده و از اتوبوس ضدانقلاب پیاده شود. نازنین بنیادی به داشتن نظریات تند ایرانی معروف بود؛ ازجمله آنکه اعلام کرده بود که برای پیروزی اغتشاشات باید ایران را با تحریم شدید شیمیدرمانی کرد!
تصاویر/ تسویه سیاسی ضد انقلاب منجز به حذف پرستوی تام کروز شد!
افشای یک خیانت بزرگ در اتوبوس هوس
پس از پیاده شدن نازنین بنیادی از اتوبوس هوس، انتقادات اتاق براندازی سازمان سیا از رضا پهلوی افزایش چشمگیری یافت تا جایی که برخی سلطنتطلبان را به هژمونی طلبی و تمامیتخواهی متهم کردند، این دست انتقادات باعث شد تا یکی از عناصر نزدیک به ضدانقلاب برگ دیگری از خیانت براندازان را رو کرده و اعلام کند که برخی از عناصر حاضر در نشست هلفیکس در کانادا که توسط ناتو برگزارشده بود خواهان ایجاد منطقه پروازممنوع در استان کردستان شده تا این منطقه مانند بنغازی در لیبی به مرکز فرماندهی تجزیهطلبان تبدیل شود.
درگیری سلطنتطلبان با منافقین باعث لو رفتن پروژه بنغازی شد
سال ۱۳۸۹ و پیش از آغاز عملیات تجاوز ناتو به لیبی، شورای امنیت ملل برای حمایت از شورشیان مسلح ساکن شهر بنغازی را منطقه پرواز ممنوع اعلام کرده و فرانسوا فیون، نخستوزیر وقت فرانسه اعلام کرد که دولت او از اقدام نظامی علیه لیبی در کوتاهترین مدت ممکن، حمایت میکند!
ضدانقلاب برای شبیهسازی دوباره این عملیات و جلب نظر کشورهای غربی اقدامات قابلتوجهی نیز انجام داده است، در مهرماه سال گذشته خالد عزیزی دبیر کل گروهک تروریستی دموکرات کردستان در دیدار با مسئولان سازمان سیا برای اولین بار طرح پروازممنوع در کردستان ایران را اعلام میکند، در آن روزها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عملیات درخشان پاکسازی لانه تروریستها در کردستان عراق را آغاز کرده بود.
هدف تروریستها آن بود که با ایجاد منطقه پروازممنوع یک حریم امنیتی برای رسوخ دستههای تروریستی به داخل کشور بسازند، این طرح یک ماه بعد از سوی سر شبکه براندازی به ناتو نیز ارائهشده است.
گفتهشده است که در کنفرانس هلفیکس علاوه بر حامد اسماعیلیون و مصی علینژاد افرادی چون جیسون رضاییان جاسوس هستهای و نازنین افشین جم، نازنین بنیادی نیز حضورداشتهاند. ارائه این طرح خیانت انگیز به معنای ایجاد یک خط امتداد میان اغتشاشات و تجاوز خارجی از سوی ضدانقلاب بوده است، اختلافات درونی میان اپوزیسیون باعث شده است که این افشاگری بزرگ به بیرون رسوخ داده شود.
انتشار این خبر شگفتآور حاکی از آن است که لیدرهای اغتشاشات برای رسیدن به قدرت حتی حاضرند با جنایتکاران بینالمللی نیز همدست شده و ویرانی ایران را به تماشا بنشینند، این ماجرا بهخوبی نشان داد که چرا فراخوانهای سریالی ضدانقلاب با بیمحلی و تمسخر از سوی جامعه روبهرو شده است، از نگاه اکثریت اجتماعی، سیرک ضدانقلاب آنچنان ذلیل و بیهویت است که ماهیت خود را زیر بیرق و چکمه سرباز متجاوز خارجی جستجو کرده و با الیتهای سیاسی و نخبگانی داخل ایران فاصله فراوان دارد.