برادران کیایی در حالی مدعی هستند در کنار مردم ایستاده‌اند که رقم تمام شده هر قسمت از سریال سی قسمتی آنان معادل ۱۰ میلیارد تومان خواهد بود.

سرویس فرهنگ و هنر مشرق - سریال «بی‌گناه» به تهیه‌کنندگی «مصطفی کیایی» که هم اکنون پخش آن از طریق پلت‌فرم فیلیمو ادامه‌ دارد با موجی از مخالفت‌ها به محتوا و مضمون این سریال در فضای مجازی همراه شده است.

«بی‌گناه» که در نمایش روابط ساختارشکن مثلثی از نمونه‌های محصول ترکیه مثل «سیب ممنوعه» ،«تلخ و شیرین»، «پرنده سحرخیز»، «عشق بی پایان» پیشی گرفته با واکنش‌های منفی فراوانی در فضای توییتر مواجه شده است.

کاربری در توییتر می‌نویسد: کسی سریال «بی‌گناه» را می‌بینید یه توضیح به من بده کی داداش کیه،کی بچه کی،کی با کی چکارس!؟بعد ۱۶ قسمت من هنوز متوجه نشدم.

ادعای سرقت ادبی درباره یک فعال توییتری خارج از کشور

از سوی دیگر این سریال در حال پخش از سوی ارمغان دیوانی با ادعای سرقت ادبی مواجه شده تا روند ادعاهای سرقت ادبی مشابه با آنچه درباره فیلمنامه «درخت گردو»‌ محمدحسین مهدویان و یا ماجراهای اصغر فرهادی به روایت نیویورکر مطرح شد درباره این سریال تکرار شود.

ارمغان دیوانی درباره این سریال می‌نویسد: چقدر جالب که سریال بی‌گناه مشابه داستانیه که من سال ۲۰۱۵ نوشتم و نسخه اش رو به مهنازافشار دادم!! یارو بعد از فلان قدر سال برمیگرده ایران دنبال گذشته کذاییش! اونم چرا از ایران رفته چون که مسائل سیاسی داشته!!! تازه یکیو هم اون سالا تو ایران دوست داشته! مگه میشه این همه تشابه؟؟

با به نمایش کشیده شدن روابط پیچیده مثلثی، مکعبی و ذوزنقه‌ای عشقی در سریال «بی‌گناه» کاربران فضای مجازی این موضوع را مطرح کرده‌اند که «بی‌گناه» در ترسیم روابط مذکور، از سریال‌های محصول ترکیه پیشی گرفته و برخی کاربران خواهان شرح ساده روایت و ترسیم شجرنامه خانواده‌ها در این سریال هستند.

با وجود چنین انتقاداتی به شیوه مشابه‌سازی از سریال‌های ترکی، فیلیمو که انتشار سریال‌های ترکی‌اش برای مدتی متوقف شد، در حوزه مشابه سازی روی برادران کیایی سرمایه‌گذاری ویژه‌ای کرده است.

بیشتر بخوانید:

کپی‌کاری بی‌حساب و کتاب مصطفی کیایی در سریال «هم گناه» +تصاویر

این پلت‌فرم پرحاشیه دو سریال مشابه با مضمون «هم‌گناه» و «بی‌گناه» را با تیم برادران کیایی تولید کرده است و این دو برادر حین مبارزه مشغول عقد قراردادهای دیگری برای مشابه سازی سریال‌های محصول ترکیه هستند.

برادران کیایی، مبارزان مجازی یا مشغول به سریال‌های میلیاردی؟!

برادران کیایی از ابتدای کلید خوردن آشوب‌ها در انتشار پست و استوری‌های تهیج کننده از غافله سایر سلبریتی‌ها عقب نماندند.

پست مصطفی کیایی پس از فوت مرحومه مهسا امینی
نمونه‌ای از استوری‌های سیاسی مصطفی کیایی
نمونه‌ای از استوری‌های سیاسی مصطفی کیایی
پست محسن کیایی شریک و برادر مولف بازتولید سریال‌های محصول ترکیه در پلت فرم فیلیمو حین آشوب‌های اخیر
پست محسن کیایی شریک و برادر مولف بازتولید سریال‌های محصول ترکیه در پلت فرم فیلیمو حین آشوب‌های اخیر
پست محسن کیایی شریک و برادر مولف بازتولید سریال‌های محصول ترکیه در پلت فرم فیلیمو حین آشوب‌های اخیر

با توجه به تلاش محسن کیایی برای ماندن کنار مردم یا به تعبیر صحیح‌تر همراهی با آشوبگران، قاعدتا این دو برادر نیز باید در کنار همان مردم فرضی باقی بمانند و تمامی فعالیت‌های هنری خود را نیز متوقف می‌کردند. اما بسیاری از کامنت گذاران در صفحات این دو برادر معتقدند که آن‌ها به جای همراهی با مردم با انتشار چنین پست‌هایی مشغول تبلیغ سریال خود هستند.

اما شنیده‌های حاکی از آن است که این دو هنرمند مردمی نه تنها فعالیت‌های خود را متوقف نکرده‌اند، بلکه حین مبارزه در فضای مجازی و انتشار پست‌هایی تهیج کننده در حمایت‌های از آشوب‌های اخیر پروسه تولید دو سریال که مضامین آنان شبیه سریال‌های محصول ترکیه است را پیش می‌برند.

این شنیده‌ها حاکی از آن است که این دو برادر که سابقه فعالیت اقتصادی در حوزه بوتیک‌داریرا یدک می‌کشند، با شگرد دوتابخر سه تا ببر قرارداد تولید دو سریال فیلیمو را برعهده گرفته‌اند. در نخستین گام «قصه هزار و یک شب» با سرمایه‌گذاری فیلیمو در دست تولید است، هزینه تولید این سریال سی قسمتی با حضور برادران کیایی،پرویز پرستویی و هدیه تهرانی « ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است که موجب گرانتر شدن هزینه‌های تولید سریال در شبکه نمایش خانگی می‌شود.

برادران کیایی بنا بر ادعای خودشان در حالی در کنار مردم (آشوبگران) ایستاده‌اند که رقم تمام شده هر قسمت سریال «قصه هزار و یک شب» معادل ۱۰ میلیارد تومان خواهد شد. این اتفاق در حالی می‌افتد که قیمت تمام شده هر قسمت سریال‌ با پرداکشن‌های بزرگتر و بازیگران گرانقیمت ۳ و نیم میلیارد تومان است.

از تمام توصیفات مرتبط با فعالیت مجازی برادران کیایی و تولید اخیر آنان در پروژه «قصه هزار و یک شب» تنها می‌توان یک نتیجه گرفت که مبارزه آنان (به زعم خودشان) جواب داده است.

برچسب‌ها