کد خبر 1582508
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۰
به گزارش مشرق، گل شب بو، از دیرباز زینت بخش سفره‌های هفت سین ایرانی‌ها بوده است. این گل، از اواسط اسفند ماه شکفته و تا اواسط اردیبهشت، زیبایی و عطر خود را حفظ می‌کند. استان اصفهان، سابقه چهل ساله در تولید گل شب‌بو دارد و با تولید سالیانه ۱۰ میلیون ۳۰۰ هزار گلدان رتبه نخست کشوری را، به خود اختصاص داده است. امسال نیز در آستانه فصل نو، باغداران گلخانه‌های خمینی شهر استان اصفهان طبق روال هر ساله، گل‌های خوش عطر شب بو را تولید و روانه بازار نوروزی کشور می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • DE ۰۳:۲۳ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۸
    3 0
    افرین به اصفهان نصف جهان! با اینکه کمبود آب دارند ، چنین بهشت هایی می سازند، اگر آب زیاد داشتند ،چه ها که نمیکردن! الگوی کار و کسب حلال رو در اصفهان و یزید بجوئید. فرهنگ مردم خطه اصفهان اینه که کار و کسب حلال براشون عین عبادته.مردمانی بسیار کوشا و صرفه جو و قناعت پیشه دارند درست مثل یزدی های عزیز. با این فرهنگی که این دو شهر درطول چند هزار سال دارند، همیشه صاحب پیشرفت و ثروت بوده و هستند.
  • AE ۰۵:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۸
    1 0
    عطر این گل بی نظیره
  • CN ۰۶:۳۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۸
    0 0
    زیبا و خوشبو، چینی ها هم تخم شبو را چند سال اخیر از ایران وارد کرده و هر سال پرورش این گل در حال گسترش اما هنوز گران قیمته
  • IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۸
    0 0
    طرح انتقال آب عمان به اصفهان چی شد .....تابستون آب کم می آرید باز دوباره کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرید.....هزینه شیرین سازی آب و انتقالش به ارتفاع 1500 متری سطح دریاهای آزاد( ارتفاع طلایی برای فلات خشکیده ایران) چرا اینقدر زیاد است ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس